Jejski Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Miałem do dyspozycji takie paski, ale specjalnie ich nie używałem z powodu wysokiej temp. zwłaszcza na dole kega. Poza tym interesuje mnie rozwiązanie wielorazowe. Za myślę dwa dni będę miał gotowe rozwiązanie problemu, jeśli będzie materiał. Oczywiście się pochwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretender Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 A rzepy? Przyszyć, przykleić, przymocować. Wielorazowe, nie drogie, na pewno się nie stopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Te paski można wykorzystywać wielokrotnie.Wystarczy lekko podważyć czubkiem noża ząbek i wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Kombinuje już skąd wykombinować taką izolację... O zapięciach myślałem by opasać otulinę taśmą metalową z przynitowanymi/przykręconymi zapięciami z butów narciarskich W kilku miejscach taśma może być też przynitowana (lub na całej długości przyklejona) do otuliny. Stare polsporty na allegro można kupić za dosłownie parę złotych. Odwiedzić można też komisy lub giełdy sportowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 mi się wydaje że rzep jest dobrą opcją. Zobaczymy jak będzie w praktyce jak zdobędę wełnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Dorwałem kawałek blachy perforowanej aluminiowej 1mm, pociąłem na paski, a zapięcie powstało w najprostszy sposób czyli przykręcone dwie śrubki m3. Sprawdza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 (edytowane) mi się wydaje że rzep jest dobrą opcją. Zobaczymy jak będzie w praktyce jak zdobędę wełnę. Sprawdza się przy ogrzewaniu elektrycznym, można kupić w pasmanterii szerszą gume do tego rzepy przyszyć proste i tanie.Ocieplenie dobrze przylega po zdjęciu mocowanie nie zajmuje wiele miejśca. Edytowane 28 Maja 2011 przez maxhot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 A moze tzw. trytki? Opaski zaciskowe plastikowe, można kilka polączyć żeby opasać gar, tanie i lekkie. Ja mam taśmę power-tape ale zaczyna się odklejać, bede kombinował coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellanogaster Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Dnia 8.05.2011 o 19:03, Jejski napisał: Może mi ktoś powiedzieć gdzie taką GRUBĄ folię dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi