Swiaderny Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Chętnie wezmę Opal - 1 Saphir -1 Smaragd -1 _______________ Jako rekomendację napiszę, że Cascade z tego źródła zasadziłem na wiosnę i miałem już kilka szyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biervorkoster Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 W takim ukladzie jestem chetny na: Cascade: 2 Magnum: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szym-on Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja również bym się pisał : 2szt CASCADE 2szt MAGNUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keisan Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 To zapraszam do: http://www.piwo.org/topic/15788-wspolne-zamowienie-sadzonek-chmielu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 W związku z bardzo dużym zainteresowaniem informuję, że nie mam aktualnie sadzonek i sztobrów Cascade. Zapraszam jednak wszystkich zainteresowanych po bezpłatne pobranie pędów do własnego ukorzenienia. Odbiór tylko w Krakowie (nie wysyłam). Kontakt PW. Mam też trochę szyszek. Jak ktoś ma czas na zbiory na miejscu, to tez zapraszam elwiz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwiz Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 witam z chęcią posadzę u siebie po sadzonce zacnych chmieli mam sybille i magnuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Na wiosnę ma być kolejna akcja z sadzonkami z niemieckiego Eickelmanna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Olszewski Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jeżeli śledzisz temat- daj tutaj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BioEhoes Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Cześć wszystkim, odkopię temat. Od jakiegoś czasu bardzo intensywnie myślę o posadzeniu chmielu u mnie w ogródku, konkretnie poluję na Cascade albo którąś z odmian Hallertau. Jeśli ktoś miałby na zbyciu sztobry, to dajcie znać, chętnie kupię. Jak coś to daję maila: bioehoes@gmail.com Edytowane 21 Lutego 2016 przez BioEhoes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 http://www.piwo.org/topic/15788-wspólne-zamówienie-sadzonek-chmielu/?p=388220 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Na allegro pojawił się Nugget, ktoś coś wie? ma? warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukBeer Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Na allegro pojawił się Nugget, ktoś coś wie? ma? warto? Dzwoniłem do sklepu w tej sprawie i okazuję się że to żaden amerykański nugget. Jest to zwykły ozdobny chmiel , a nie gatunek browarniany. Przypadek nazewnictwa widocznie , pewnie firma produkująca te sadzonki się tak nazywa. Granik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ma ktoś jeszcze ten centennial ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafson Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Hej, Chcę wystartować z własnym chmielnikiem. Gdzie mogę dostać sadzonki chmielu w Krakowie? Najlepiej Cascade, Centential (jak w temacie).Czy można je w tym roku jeszcze posadzić? Z góry dzięki za odpowiedź Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Doniczkowe możesz sadzić do pierwszych mrozów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fafson Opublikowano 16 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Doniczkowe możesz sadzić do pierwszych mrozów. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi