slotish Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Czy mógłbym prosić organizatorów o wrzucenie pełnych danych do przelewu za KPD? Jestem w kredyt banku i muszę poza numerem i nazwą wpisać pełen adres adresata pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Polskie Stowarzyszenie Piwowarów Domowych (pewnie może być samo PSPD) ul. Dojazdowa 2 43-400 Cieszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Czy będzie też konkurs etykiet, bo nie zauważyłem nigdzie takiego info? Info już pojawiło się na stronie BA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Czy po rundzie kwalifikacyjnej będzie wiadomo czyje piwa dostały się do konkursu głównego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Czy po rundzie kwalifikacyjnej będzie wiadomo czyje piwa dostały się do konkursu głównego? Raczej nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Czy po rundzie kwalifikacyjnej będzie wiadomo czyje piwa dostały się do konkursu głównego? Raczej nie. Dlaczego nie, pewnie bedzie wiadomo, tylko ze nieoficjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 No czyli nie będzie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 dalej sie nie zgodze, bedzie wiadomo kto i co w chwili wysylania metryczek, czyli kto sie nie pochwali to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 dalej sie nie zgodze, bedzie wiadomo kto i co w chwili wysylania metryczek, czyli kto sie nie pochwali to... No ale metryczki dostaniesz po konkursie a nie przed konkursem a po rundzie kwalifikacyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 w trakcie nigdy nie bylo wiadomo, a jak bedzie obecnie :rolleyes: moze bedzie niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 w trakcie nigdy nie bylo wiadomo, a jak bedzie obecnie :rolleyes: moze bedzie niespodzianka Nie sądzę, bo automatycznie byłoby mniejsze zainteresowanie ogłoszeniem wyników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 W tamtym roku była lista "kwalifikacyjna" dzień przed birofilią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 W tamtym roku była lista "kwalifikacyjna" dzień przed birofilią. Była? Jakoś nie kojarzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 W tamtym roku była lista "kwalifikacyjna" dzień przed birofilią. Była? Jakoś nie kojarzę... Była, ale lista startowa, się mi coś źle skojarzyło http://www.browamator.pl/zdjecia/9/5/7/8858_KPD_2010_Lista_Startowa.txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo76 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam, mam pytanie czy wstęp jest płatny? Nie jestem uczestnikiem, ni członkiem PSPD. Czy to impreza otwarta dla każdego kto lubi dobre piwo? Nigdzie nie ma tych informacji. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam, mam pytanie czy wstęp jest płatny? Nie jestem uczestnikiem, ni członkiem PSPD. Czy to impreza otwarta dla każdego kto lubi dobre piwo? Nigdzie nie ma tych informacji. Pozdrowienia. Impreza jest bezpłatna dla każdego i ogólnodostępna, więc zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo76 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 To wspaniale, do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jestem pierwszy raz zaproszony na festiwal piwowarów do Żywca. Proszę o sugestie ile piwa FAKTYCZNIE jest potrzebne do częstowania gości a ile należy zabrać na wymianę z innymi piwowarami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jestem pierwszy raz zaproszony na festiwal piwowarów do Żywca. Proszę o sugestie ile piwa FAKTYCZNIE jest potrzebne do częstowania gości a ile należy zabrać na wymianę z innymi piwowarami? Dla częstowania, o ile pijalne to nieskończenie dużo, a na wymianę zleży z kim chcesz się wymienić. Proponuję, wieź tyle ile możesz, najwyżej przywieziesz do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Ile przywieziesz tyle rozdasz, poczęstujesz. Piwa nigdy za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Proponuję, wieź tyle ile możesz, najwyżej przywieziesz do domu. jakoś słabo widzę takie wożenie swojego piwa na spacer do Żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Patrz jeden post wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Proponuję' date=' wieź tyle ile możesz, najwyżej przywieziesz do domu.[/quote']jakoś słabo widzę takie wożenie swojego piwa na spacer do Żywca Ja też, bo wiem że lud spragniony jest domowego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 24 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jestem pierwszy raz zaproszony na festiwal piwowarów do Żywca. Proszę o sugestie ile piwa FAKTYCZNIE jest potrzebne do częstowania gości a ile należy zabrać na wymianę z innymi piwowarami? Proponuję' date=' wieź tyle ile możesz, najwyżej przywieziesz do domu.[/quote'] Zaraz, zaraz. Od razu wozić z powrotem. Ja wezmę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi