LJajecznica Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Przyszedł czas na jakąś etykietę na moje piwo i nowy design butelek. Wtajemniczeni wiedzą, że moje butelki i etykiet są jedyne w swoim rodzaju, dlatego potrzebuje czegoś nadzwyczajnego. Proszę o pomoc, może mi doradzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Wiewiórki już były więc może pójść w pakowanie butelek w części samochodowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Przyszedł czas na jakąś etykietę na moje piwo i nowy design butelek.Wtajemniczeni wiedzą, że moje butelki i etykiet są jedyne w swoim rodzaju, dlatego potrzebuje czegoś nadzwyczajnego. Proszę o pomoc, może mi doradzicie. He, he tak perfekcyjnie i starannie wypracowany design a ty chcesz to teraz zmieniać? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Piwa Łukasza są jednyne w swoim rodzaju, natychmiast rozpoznawalne, ale nadszedł czas na zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 mi się wydaje że słoiki po ogórkach by zachowały wypracowany design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 mi się wydaje że słoiki po ogórkach by zachowały wypracowany design No bez przesady. Wydaje się, że czas nie tylko na etykiety (nowe) ale przede wszystkim należy odkleić stare. Nowe możesz zrobić jeden wzór jak kolega REX5555 i tylko kopiować (jemu zrobiła żona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 To z chęcią bym zobaczył ich dotychczasowy design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Idź do sklepu, tam jest pełno jego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 mi się wydaje że słoiki po ogórkach by zachowały wypracowany design Więcej szacunku dla mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 No tak liczyłem, że się jeszcze trochę pośmiejecie. Najbardziej odpowiada mi pomysł Pierona tzn. naklejki na kapsle. Nie trzeba będzie odklejać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Aż strach się bać jak pomyślę, że to moja wina. :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Nic nie szkodzi. Dzięki za plusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 kup se butelki z jakiegoś badziewnego piwa,to dopiero zabawa pić domowe z etykietą żubra czy innych krajowych wynalazków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 No tak liczyłem, że się jeszcze trochę pośmiejecie. Ja jak zobaczyłam ten temat to naprawdę się uśmiałam :lol:. Najbardziej odpowiada mi pomysł Pierona tzn. naklejki na kapsle. Nie trzeba będzie odklejać. To by było jakieś wyjście . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Śmiejcie się śmiejcie, ale piwa Łukasza niezależnie w co są zapakowane są naprawdę smaczne. Jednak zgadzam się z tym ,że opakowanie też jest ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 No tak liczyłem, że się jeszcze trochę pośmiejecie. Spoko. najważniejsze co się ma wewnątrz, przynajmniej tak moja zona powiada kup se butelki z jakiegoś badziewnego piwa,to dopiero zabawa pić domowe z etykietą żubra czy innych krajowych wynalazków. Kolega chyba nie w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 W przyszłym roku może wyślę etykiety na konkurs.:cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 No tak liczyłem' date=' że się jeszcze trochę pośmiejecie.[/quote']Spoko. najważniejsze co się ma wewnątrz, przynajmniej tak moja zona powiada kup se butelki z jakiegoś badziewnego piwa,to dopiero zabawa pić domowe z etykietą żubra czy innych krajowych wynalazków. Kolega chyba nie w temacie Temat dla wtajemniczonych. Łukasz z tym konkursem to dobry pomysł. Do wielu dyplomów za piwo na pewno będzie pasował dyplom za etykiety. Chyba mnie suszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ale o co chodzi? Etykieta spoko. wiadomo od kogo piwo. Warto dopisać numer warki. Westvletteren nie ma etykiet i jest dobrze a piwo najlepsze na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 My również wiemy to, że LJAJECZNICA ma najlepsze piwa. I wszystko OK. A teraz będzie miał najlepsze etykiety. Będzie komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi