przemo70 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ja również serdecznie gratuluję zwycięzcą, w szczególności Kulemu, za którego wczoraj wraz z Maciejem stuknęliśmy się szkiełkiem wypełnionym jego "Siarczystą Kulą" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ja też gratuluję nagrodzonym! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gratulacje dla laureatów i wyrazy podziękowania dla organizatorów. Nie spodziewałem się wyników tak szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gratulacje dla laureatów i wyrazy podziękowania dla organizatorów. Nie spodziewałem się wyników tak szybko. Prosze gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gratulacje dla laureatów i wyrazy podziękowania dla organizatorów. Nie spodziewałem się wyników tak szybko. Prosze gratulacje Gratulacje dla organizatorów również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców. Gratulacje dla organizatorów, szkoda, że nie mogłem być z Wami. Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gratulację dla zwycięzców!! W szczególności gratuluję mojemu sąsiadowi Kuliemu, który przy okazji został Piwowarem Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców i uczestników. Tieroo - świetna organizacja konkursu, oby rósł w siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców Dzięki za świetne spotkanie po ogłoszeniu wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gratulacje dla Zwyciężców. Super podziękowania dla organizatorów konkursu. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 I ja się przyłączę do podziękowań dla organizatorów i sędziów zarówno za konkurs jak i "lotne" spotkanie po Oczywiście gratulacje również dla medalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gratuluję medalistom, szczególnie dla Vettis'a. Podziękowania dla obecnych, no i dla Tomka. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców ale też dla zwyciężonych. Bittery były naprawdę na wysokim poziomie. O porterach się nie wypowiadam bo nie wiem. Dziękuję organizatorom i wszystkim obecnym za miła atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców oraz wszystkich uczestników, a także dla organizatorów za świetną organizację konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Gratulacje dla zwycięzców. Wielkie dzięki z wspólnie spędzony wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Witam Mam informację techniczną. Z powodu wyjazdów służbowych w tym tygodniu, dyplomy, nagrody, metryczki zostaną wysłane w następnym tygodniu. Jeszcze raz dziękuję wszystkim. To nie koniec atrakcji związanych z tym konkursem. Jeszcze w tym tygoniu ogłosze dodatkowy mały konkurs który pozwoli nam wyłonić jedną z kategorii na przyszły rok. Pracujcie nad pomysłami, nagrody będą atrakcyjne. Wkrótce więcej informacji Tieroo Edytowane 11 Grudnia 2011 przez tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Również przyłączam się do gratulacji i życzę dalszych sukcesów !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Gratulacje zwycięzcom, podziękowania Tieroo za organizację i współbiesiadnikom z Omerty i Strefy Piwa. Zgoda, Twój porter był bezkonkurencyjny. Edytowane 12 Grudnia 2011 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brunnenbraeu Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Tu krótka relacja (niestety po niemiecku - proszę używać http://translate.google.com): http://www.brunnenbraeu.de/konkurs.htm#IMKPD a tu zdjęcia: http://brunnenbraeu.de/IMKPD/index.html Volker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Bardzo poproszę laureatów o szczegóły receptur (mogą być linki do wpisów w zapiskach) celem wpisania ich na wiki. Jeżeli ktoś ma ochotę samemu to zrobić, to również zapraszam, tu jest opisane jak używać szablonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Link do mojego portera: http://www.piwo.org/topic/861-dominus-tecum-mikrobrowar-codera/page__view__findpost__p__113241 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Coś o fermentacji i rozlewie/refermentacji też by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jak możesz, to zamieść na wiki, a ja tam już sam dopiszę w uwagach, z tym sobie powinienem poradzić, tylko robienie całości wpisu mnie przerasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi