funekp Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Gdzie znajde w Wrocławiu sklep dla piwowarów gdzie moge zakupić słody drożdże itp?? Prosze o adresy i linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Gdzie znajde w Wrocławiu sklep dla piwowarów gdzie moge zakupić słody drożdże itp?? Prosze o adresy i linki Linki masz dokładnie jeden post wyżej. Centrum Piwowarstwa, Twój Browar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 na jakiej ulicy jest centrum piwowarstwa?? chce iść osobiście kupić nie zamawiać przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 A mają na swej stronie telefony? Chyba tak, bo parę razy rozmawiałem z Agnieszką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Piotrowice 122a/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 (edytowane) na jakiej ulicy jest centrum piwowarstwa?? chce iść osobiście kupić nie zamawiać przez internet Zamawiasz przez ich stronę i zaznaczasz w zamówieniu opcję odbioru osobistego w wyznaczonym przez sklep miejscu, a w praktyce zazwyczaj jest to sklep "Browarek" na ul. Szczęśliwej we Wrocławiu. Twój Browar też ma opcję odbioru osobistego, ale jeszcze nie korzystałam z ich usług, więc nie wiem, gdzie się odbiera. Edit... Nie chcesz kupować przez internet... Niedokładnie przeczytałam post, sorry. Edytowane 6 Lipca 2011 przez ciafu1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ja zamówienie z TB jeśli odbierałem osobiście to zazwyczaj w okolicach Uniwersytetu Ekonomicznego. Zapewne można również odebrać w siedzibie firmy. Bodajże jest to ul. Morelowskiego. Odbierałem tam raz towar na początku działalności sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 No to obawiam się, że nic z tego nie będzie. Ludzie to jednak mają fanaberie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To nie supermarkety żeby jeździć wózkiem po sklepie. Zamów w necie i odbierz osobiście we Wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) Ech mieszkać koło jedynego miasta w Polsce z dwoma sklepami z odbiorem osobistym i jeszcze mieć z tym problem to już sztuka Edytowane 7 Lipca 2011 przez admiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ech mieszkać koło jedynego miasta w Polsce z dwoma sklepami z odbiorem osobistym i jeszcze mieć z tym problem to już sztuka Można powiedziec że trzy sklepy :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Jaki jest trzeci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funekp Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ech mieszkać koło jedynego miasta w Polsce z dwoma sklepami z odbiorem osobistym i jeszcze mieć z tym problem to już sztuka po 1 nie mieszkam kolo wrocka tylko mam znajomego we wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Jaki jest trzeci? http://www.piwo.org/forum/t5127-Zapraszamy-do-nowego-sklepu-internetowego-we-Wroclawiu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ech mieszkać koło jedynego miasta w Polsce z dwoma sklepami z odbiorem osobistym i jeszcze mieć z tym problem to już sztuka po 1 nie mieszkam kolo wrocka tylko mam znajomego we wrocławiu W TwoimBrowarze można się umówić po odbiór zamówienia na ulicy Morelewskiego. Zamówienie można opłacić podczas odbioru. Z kupnem tego, co jest na półkach w magazynie (bez wcześniejszego złożenia zamówienia) też nie miałem problemów. Ale uwaga, po odbiór osobisty trzeba się wcześniej umówić na konkretną godzinę i dzień. Jest też możliwe odebranie i opłacenie niewielkiego zamówienia koło Planet Pizza na ul. Kamiennej. Zamówienia z Centrum Piwowarstwa można odbierać w "Browarku" na ulicy Szczęśliwej, albo podczas Niedzielnej Szkółki prowadzonej przez Marusię w Czeskim Raju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi