karlos Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 pozwole sobie zaproponowac nowa kategorie nazwac mozna ja jak chcecie ale o co chodzi kiedy ktos z was ma cos do sprzedania bo np wymienia jakies uzadzonko na nowszy model (czytaj drozszy ) wzuca fotke podaje cene i moze ktos sie skusi lub inny przyklad znajdujecie cos przydatnego w sieci tzn na allegro lub gdzie indziej podajecie link moze komus sie to przyda ja znalazlem cos takiego nie wien czy przydatne ale wydaje mi sie ze tak http://www.allegro.pl/item204956716_garnek_yms_27l_40cm_ym_4024].html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 pozwole sobie zaproponowac nowa kategorie nazwac mozna ja jak chcecie ale o co chodzi kiedy ktos z was ma cos do sprzedania bo np wymienia jakies uzadzonko na nowszy model (czytaj drozszy ) wzuca fotke podaje cene i moze ktos sie skusi lub inny przyklad znajdujecie cos przydatnego w sieci tzn na allegro lub gdzie indziej podajecie link moze komus sie to przyda ja znalazlem cos takiego nie wien czy przydatne ale wydaje mi sie ze tak http://www.allegro.pl/item204956716_garnek_yms_27l_40cm_ym_4024].html Dobry pomysł. Dodam, ale będzie to kategoria wraz z ciekawymi linkami do sklepów lub aukcji. Sama giełda raczej będzie słabo odwiedzana, bo piwowarzy rzadko się pozbywają swoich akcesoriów Dzięki za sugestię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlos Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 o to wlasnie mi chodzilo na innym forum gdzie dosc czesto bywam nazywa sie to allegro i inne ale zasada jest jedna kto znajdzie ciekawy link to umieszcza go tgam wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi