karlos Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 pozwole sobie zaproponowac nowa kategorie nazwac mozna ja jak chcecie ale o co chodzi kiedy ktos z was ma cos do sprzedania bo np wymienia jakies uzadzonko na nowszy model (czytaj drozszy ) wzuca fotke podaje cene i moze ktos sie skusi lub inny przyklad znajdujecie cos przydatnego w sieci tzn na allegro lub gdzie indziej podajecie link moze komus sie to przyda ja znalazlem cos takiego nie wien czy przydatne ale wydaje mi sie ze tak http://www.allegro.pl/item204956716_garnek_yms_27l_40cm_ym_4024].html Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 pozwole sobie zaproponowac nowa kategorie nazwac mozna ja jak chcecie ale o co chodzi kiedy ktos z was ma cos do sprzedania bo np wymienia jakies uzadzonko na nowszy model (czytaj drozszy ) wzuca fotke podaje cene i moze ktos sie skusi lub inny przyklad znajdujecie cos przydatnego w sieci tzn na allegro lub gdzie indziej podajecie link moze komus sie to przyda ja znalazlem cos takiego nie wien czy przydatne ale wydaje mi sie ze tak http://www.allegro.pl/item204956716_garnek_yms_27l_40cm_ym_4024].html Dobry pomysł. Dodam, ale będzie to kategoria wraz z ciekawymi linkami do sklepów lub aukcji. Sama giełda raczej będzie słabo odwiedzana, bo piwowarzy rzadko się pozbywają swoich akcesoriów Dzięki za sugestię Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlos Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 o to wlasnie mi chodzilo na innym forum gdzie dosc czesto bywam nazywa sie to allegro i inne ale zasada jest jedna kto znajdzie ciekawy link to umieszcza go tgam wlasnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts