Makaron Opublikowano 21 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2008 Nie wiem czy jest to mozliwe technicznie etc ale co byscie mysleli o "czacie"? Czasami brakuje mi dyskusji w czasie rzeczywistym, z wieksza iloscia ludzi niz 2 (co proponuje GG). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Nie wiem czy jest to mozliwe technicznie etc ale co byscie mysleli o "czacie"? Czasami brakuje mi dyskusji w czasie rzeczywistym, z wieksza iloscia ludzi niz 2 (co proponuje GG). Wszystko da się zrobić, prosiłbym o wypowiedzenie się forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Wszystko da się zrobić, prosiłbym o wypowiedzenie się forumowiczów Obserwując ile osób na raz jest on-line to pewnie będzie tam głucho. Ja tam generalnie nie jestem fanem komunikatorów internetowych i czatów, więc może się nie znam. Ale jak nie spróbujemy, to się nie dowiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Wszystko da się zrobić' date=' prosiłbym o wypowiedzenie się forumowiczów [/quote']Obserwując ile osób na raz jest on-line to pewnie będzie tam głucho. Ja tam generalnie nie jestem fanem komunikatorów internetowych i czatów, więc może się nie znam. Ale jak nie spróbujemy, to się nie dowiemy. Tak, Kopyr ma rację, jest nas za mało, żeby taki chat nie świecił pustkami. Można jednak oprócz wolnych pogaduszek organizować np. raz czy dwa razy w tygodniu walne dysputy. Takie wcześniej oficjalnie zapowiedziane. Myślę, że będzie to pomocne zwłaszcza dla początkujących ale i zaawansowani piwowarzy skorzystają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Proponuję wzorem innego forum dysputy na chacie w wybrany dzień tygodnia. Możemy to robić np. na tym chacie http://polchat.pl/chat.php Założyłem dziś nawet tymczasowy pokój "piwodomowe" Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 (edytowane) Ja uważam że czat do dobre rozwiązanie ale podzielam troskę o liczbę uczestników...mi tez czasami brakuje tego typu komunikacji. Na pewno pomysł jest godny uwagi bo takiego czatu na tą chwile nie ma...być może pomysł wnuczka jako prowizorka nie jest złym rozwiązaniem. Generalnie jestem ZA Edytowane 22 Września 2008 przez thobeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Prowizorkom mówimy zdecydowanie nie :) Wymyślę coś w weekend i przedstawię do testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 W stopce na stronie gł. forum nie powinno być "Zarejestrowani dzisiaj:" tylko "Zalogowani dzisiaj:" . Taki sobie szczegół . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 W stopce na stronie gł. forum nie powinno być "Zarejestrowani dzisiaj:" tylko "Zalogowani dzisiaj:" . Taki sobie szczegół . Poprawione - dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 24 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 "Zalogowani dzisiaj" moim zdaniem nic nowego nie wnosi, wystaeczy to co było "Online" i wszystko jasne z kim można pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 IMO czat to dobry pomysl, ale tylko raz na tydzien. W sumie mozna by np. sie spotkac np. w sobote o konkretnej godz. na jakims otwartym forum typu wp.pl, onet.pl lub cos podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 IMO czat to dobry pomysl, ale tylko raz na tydzien. W sumie mozna by np. sie spotkac np. w sobote o konkretnej godz. na jakims otwartym forum typu wp.pl, onet.pl lub cos podobnego Albo pogadać na konferencji na skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Czyli przydałoby się miejsce w profil--> komunikatory na Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Tym razem ejstem przeciwny,jest GG jest PW , czy potrzeba czegoś więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Rozmowy w grupie. W sumie mozna i na GG koferencje, albo Skype głosowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 ja nie mam ani GG ani Skype i prawde mowiac to wolalbym nie sciagac programow tylko na ta jedna okazje. mam juz wystarczajaca roznych smieci na moich laptopach moze po prostu otworzyc pokoj na jakiejs "publicznej" stronie: yahoo, onet, wp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Myślę że to wszystko nie ma sensu gdy użytkowników online nie będzie więcej dziennie jak 300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 nigdy nie wiesz, zanim nie sprobujesz. i sprobowac nic nie kosztuje. mozemy sie umowic np. 1 raz powiedzmy o 8 wieczorem w niedziele i jak sie nikt nie pojawi to nie ma sprawy. a jak bedzie duze zainteresowanie to sie to powtorzy w nastepna niedziele itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Przy dyskusjach na forum budujemy baze wiedzy. Na chacie byśmy mogli sobie pogadać o ciekawych sprawach, ale nie zostaną one zarchiwizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Przy dyskusjach na forum budujemy baze wiedzy. Na chacie byśmy mogli sobie pogadać o ciekawych sprawach, ale nie zostaną one zarchiwizowane. Ochotnik do pisania raportów poszukiwany! A serio to możemy spróbować. Jeśli nie spróbujemy to nie dowiemy się, czy to zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 W porzadku, zalozylem pokoj do czatu na Onet.pl, pokoj nazywa sie "Piwowar" i jest w dziale "Tematyczne". Spotkanie jest w ta niedziele o 8 wieczorem czasu polskiego. Jezeli ktos ma sugestie, komentarze to prosze je rzucac teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 kurcze chyba będę w drodze o tej godzinie ale może coś wymyślę. Tak czy inaczej zarejestrowałem już swojego nicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 odbyła się próba czatu ? są jakieś spostrzeżenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja byłem ciężko dostępny, więc nie uczestniczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi