DeeCann Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 http://allegro.pl/53y-stojak-na-skrzynki-z-napojami-ekspozycja-sklep-i1721401464.html Czy ktoś tego używał ? Chodzi mi o wytrzymałość bo muszę porządek ze skrzynkami zrobić w końcu a trzymanie jednej na drugiej jest mało ergonomiczne pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ciekawi mnie wykonanie czy to nie lipa,szkoda kasy jak skrzynki od zawsze w sklepach stoją jedna na drugiej i tak jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgadza się ale zmęczony jestem ju przerzucaniem skrzynek .. o ile z pustymi butelkami to z bogiem ale z pełnymi gorzej. Myślałem o regale na butelki ale to 1) koszty, 2) robota ... i przez przypadek wpadłem na ten wynalazek. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Z tym że drożdże nie będą się w takim wynalazku osadzać na dnie i przy przelewaniu możesz ich więcej niż normalnie poderwać z dna. Przynajmniej tak mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Też się zastanawialem nad tym stojakiem. Nie drogi i wydaje się bardzo wygodny. Jak kupisz to opisz wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) Myślałem o regale na butelki ale to 1) koszty, 2) robota ... i przez przypadek wpadłem na ten wynalazek. Skoro myślałeś o regale to popatrz TUTAJ. Jesienią kupiłem taki, dziś mam dwa (są wersje z 4 i 5 półkami). Na jedną półkę wchodzą trzy skrzynki co przy pięciu półkach daje miejsce na piętnaście albo osiemnaście skrzynek (jeśli doliczyć miejsce na podłodze). Półki można mocować na różnych wysokościach czyli i fermentory się pomieszczą (wchodzą dwa wiadra 30l na jedną półkę. Mają te regały też małe minusiki: żeby regał był stabilny musi być przykręcony do ściany (dwie śruby wystarczą) i przy ustawieniu na półkach trzech skrzynek żeby wyjąć skrajne należy najpierw wyjąć środkową (ja na skrajach ustawiam piwa które chcę dłużej leżakować, na środku te do bieżącej konsumpcji i problem z głowy). Edytowane 27 Lipca 2011 przez prusak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 a poza tym można na tym regale postawić tez butelki bez skrzynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) Ten stojak to daremnie wydane pieniądze. Kupując regał taki jak ten od prusaka ,lub podobny, zmagazynujesz trzy razy więcej piwa na tej samej powierzchni . Mam takie regały z Macro i na jednym (5 półek) + podłoga możesz zmieścić około 500 butelek (nie liczyłem ) edit.: miałem na myśli same butelki bez skrzynek Edytowane 27 Lipca 2011 przez pako1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dobra ... przekonaliście mnie. Idę dzisiaj wymierzyć piwnice pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Widziałem już taki stojak z piwami w sklepie. Na oko fajna rzecz. Co do wytrzymałości to się nie wypowiem nie pytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 w biedronce widziałem regał tego typu,ceny nie pamiętam,chyba coś koło 90 zł,nawet się zastanawiałem czy by się nie nadawał do przechowywania piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 No to troszkę przesadzili z tą ceną prusak mnie przekonał. Wychodzi taniej jeśli chodzi o stosunek ceny do możliwości/pojemności. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 chodzi o półki,nie stojak na 6 skrzynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 chodzi o półki,nie stojak na 6 skrzynek. Aaaaha pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Posiadam podobny regał tej samej firmy. Wymiary nieco inne więc skrzynek na nim nie przechowuję ale mogę potwierdzić wytrzymałość i dobry stosunek jakości do ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeCann Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Czekam już na kuriera z dwoma sztukami. "... będziemy borować" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi