Pieron Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Cieszę się że znalazłaś trochę czasu na rozlanie do flaszek - obrotna z Ciebie Grand Championka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Cieszę się że znalazłaś trochę czasu na rozlanie do flaszek - obrotna z Ciebie Grand Championka Na szczęście mąż mi pomógł Skończyliśmy po północy, a o 4 pobudka do pracy, lekko jestem niewyspana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jestem niewyspana Ale masz zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jestem niewyspana Ale masz zrobione No właśnie W fermentorach mam jeszcze 40l Weizenbocka, jak dobrze pójdzie to trafi do kegów Uwarzyłabym coś w weekend, ale niestety nie mam drożdży... Muszę zrobić znów zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) W fermentorach mam jeszcze 40l Weizenbocka, jak dobrze pójdzie to trafi do kegów O kurczę! Bock z KEGa! Będą ofiary w ludziach Edytowane 2 Lipca 2010 przez jkocurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 W fermentorach mam jeszcze 40l Weizenbocka' date=' jak dobrze pójdzie to trafi do kegów [/quote']O kurczę! Bock z KEGa! Będą ofiary w ludziach Spokojnie, co innego gdyby to była "Wania w Kufajce" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Super. Czyli szybki rozlew. Chce Ci się teraz warzyć jeszcze? Zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Super. Czyli szybki rozlew. Chce Ci się teraz warzyć jeszcze? Zazdroszczę. Potrzeby mam coraz większe Wielu chętnych mi na piwo przybyło ostatnimi czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Super. Czyli szybki rozlew. Chce Ci się teraz warzyć jeszcze? Zazdroszczę. Potrzeby mam coraz większe Wielu chętnych mi na piwo przybyło ostatnimi czasy No,ja chyba nie piłem GC(no,może łyczek )... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Super. Czyli szybki rozlew. Chce Ci się teraz warzyć jeszcze? Zazdroszczę. Potrzeby mam coraz większe Wielu chętnych mi na piwo przybyło ostatnimi czasy No' date='ja chyba nie piłem GC(no,może łyczek )...[/quote'] Ja też może łyczek, acz kol wiek nie pamiętam. Jednak co by nie było GC już chyba nie ma. Co by nie mówić w uCiesznym Browarku może piwa braknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Zwycięskiego BPA została mi tylko jedna butelka Jakoś to piwo szybko zostało skonsumowane. Dobrze ze wcześniej odłożyłam kilka butelek z myślą o konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Uwarz to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Uwarz to samo. Może znowu załapiemy się na 2 łyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 na nowym sprzęcie, to się więcej paszcz załapie chociaż pewnie moja nie bardzo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 na nowym sprzęcie, to się więcej paszcz załapie chociaż pewnie moja nie bardzo... Masz kompleksy? :rolleyes: Dori ma dobre serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 no raczej się to piwo magicznie do mnie nie przeniesie, a na razie okazji na wymianę brak, chyba że we wrześniu na profesjonaliach albo święcie portera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 no raczej się to piwo magicznie do mnie nie przeniesie, a na razie okazji na wymianę brak, chyba że we wrześniu na profesjonaliach albo święcie portera... Przecież Dori jeszcze go nie uwarzyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 no raczej się to piwo magicznie do mnie nie przeniesie' date=' a na razie okazji na wymianę brak, chyba że we wrześniu na profesjonaliach albo święcie portera...[/quote']Przecież Dori jeszcze go nie uwarzyła ale ja myślę przyszłościowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 (edytowane) Ja myślę by od tego roku Grand Champion warzył wpierw w domu jakąś tam serię warek (oczywiście tego piwa co wygrało), a później już w Zamkowym. , no chyba że pewien zapas już ma uwarzony. Jaja jajami, ale Dori zarobiona jest i pewnie czytając nie jest jej do śmiechu. Edytowane 3 Lipca 2010 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 ja jak zrobię już swoja warzelnie 3 zbiornikową to zrobię maraton od rana do wieczora ile uda mi się nawarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Pewnie zrobisz 3-4 warki, tylko nieźle się wykończysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 4 warki to będzie koło 200 litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 4 warki to będzie koło 200 litrów Warzenie,to ma być przyjemność :rolleyes: 2 warki 50l to już dużo,a 4....masakra:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 jeśli będzie to działo tak jak jest w planach i ustawi to się w lato w ogródku zrobi do tego grilla to będzie dobra impreza tylko z mojego doświadczenia wiem że piwa "imprezowe" nie są najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Chyba trochę spamujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi