mcpol1 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 No tak.... a u mnie ni widu ni słychu delikatesów Alma... :beer: a chciałem porównać ze swoim kolońskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 U mnie też będzie raczej niedostępne więc choć na obrazkach miło obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 No tak.... a u mnie ni widu ni słychu delikatesów Alma... :beer: a chciałem porównać ze swoim kolońskim Wpadnij do Obornik, powinno być i to w dniu premiery i to ze szkłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 No tak.... a u mnie ni widu ni słychu delikatesów Alma... :beer: a chciałem porównać ze swoim kolońskim Ale są inne sklepy, bliżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czes Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ufffffff! Co za ulga No ba' date=' szklaneczka ma nawet podziałkę przy 0,2 l [/quote'] Nie tyle chodzi mi o szklaneczkę, co o to, że się rozkoszowaliście piwem Swoją drogą śmieszne, że GŻ szerokim łukiem ominęła wszystko co mogłoby łączyć samo piwo z Kolonią, a dołącza do piwa Stange, która także jest prawnie zastrzeżona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Swoją drogą śmieszne, że GŻ szerokim łukiem ominęła wszystko co mogłoby łączyć samo piwo z Kolonią, a dołącza do piwa Stange, która także jest prawnie zastrzeżona Ale szklanka jest gratis, więc nie jest łatwo wyliczyć ile z tego tytułu przysporzą strat browarom z Kolonii. EDIT: a czy u nas taka szklanka nie jest nazywana aby "angielką"? Chociaż angielka jest chyba niższa i szersza. Angielka - szklanka do wódki. No to jeszcze jest literatka. Edytowane 30 Listopada 2011 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 a czy u nas taka szklanka nie jest nazywana aby "angielką"? Chociaż angielka jest chyba niższa i szersza. Angielka - szklanka do wódki. No to jeszcze jest literatka. angielka chyba nie, ale sztangielka byłoby fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Szklanka fajna, ale eta jak dla piwa z Lidla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Zarówno piwo jak i szklanka już są przedmiotem mojego pożądania. W grudniu moje urodziny może jakiś znajomy się domyśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 właśnie dostałem na maila zaproszenie z GŻ na premierę piwa Janka do klubu Sketh. Wy też takie coś dostaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Tak. Coś na skrzynkę wpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Do każdego egzemplarza dołączana jest szklanka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Szklanka, etykieta - RE-WE-LA-CYJ-NE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Do każdego egzemplarza dołączana jest szklanka? Pewnie zależy od miejsca . W Krakowie w zeszłym roku dawali pokal dopiero za 3 butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 W Poznańskich Almach podobnie, do trzech zakupionych butelek, szklanka. Czy ktoś z Wlkp. oprócz oczywiście Janka i Wojtka wybiera się do Sketh'a na premierę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Do Warszawy chcesz jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Do 6.12 nie zostało już dużo czasu' date=' więc żeby zrobić Wam smaczek na BGCHB 2011 wrzucam fotki tego, co wczoraj do mnie kurier przyniósł.[/quote']Ja też chcę taki pakiet Tomek znając Twoje piwa to jest duża szansa na wizytę kuriera, ale niestety dopiero za rok. Etykiety ładne, szklaneczki też, a piwo to się przekonamy za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ktoś się może wybiera na premierę do Sketcha we Warszawie? Świetna okazja do pogawędki w gronie piwnych świrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Do Warszawy chcesz jechać? Przejechał bym się, pokrzepić na sercu Janka, co by mu smutno nie było na obczyźnie ale tylko jako pasażer Choć jak sobie uświadomię ile godzin tam trzeba jechać, jak do jakieś "Koziej Wólki" to mi się odechciewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Ja może bym wpadł. O której godzinie jest przewidziany początek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 o 17.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 A ja mam, cholera, akurat 6.12 wieczorem coś w stylu dyżuru w pracy. Ale od 18tej do 20tej będzie się robił backup bazy, więc może uda mi się wpaść chociaż na chwilę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wstęp do Sketch'a na premierę jest wolny, kto miałby ochotę wpaść , to zapraszam . Dostałem właśnie info, że te osoby, które otrzymały zaproszenia, proszone są o ew. potwierdzenie obecności w mailu zwrotnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wstęp do Sketch'a na premierę jest wolny, kto miałby ochotę wpaść , to zapraszam . Dostałem właśnie info, że te osoby, które otrzymały zaproszenia, proszone są o ew. potwierdzenie obecności w mailu zwrotnym. a wiąże się to np z otrzymaniem zestawu pamiątkowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 W Cieszynie premiera ma być w Browarze. Czekam na bliższe informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi