Lusterko87 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ok, dziękuję za odpowiedź :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Przypominam o dzisiejszym pokazie! Wedle cytatu ze stopki kolegi Lusterko87, podobno "5 minut rozmowy daje więcej niż 5 godzin czytania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Niestety, ja pasuję... Nie dam rady, a strasznie chciałbym tam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Za miesiąc też będzie pokaz i tak pewnie do wiosny więc co się odwlecze to nieuciecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 17 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Za miesiąc też będzie pokaz i tak pewnie do wiosny więc co się odwlecze to nieuciecze No to super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 18 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 (edytowane) Wraz z "naczelnym" piwowarem ustaliliśmy na wczorajszym pokazie, że będą one odbywać się cyklicznie w 3-ci poniedziałek miesiąca, czyli następny pokaz odbędzie się 15 października. Już zapraszamy. Edytowane 18 Września 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Przypominam o dzisiejszym pokazie! Wedle cytatu ze stopki kolegi Lusterko87, podobno "5 minut rozmowy daje więcej niż 5 godzin czytania" To jest hasło kolegi JEJSKEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Przypominam o poniedziałkowym pokazie w Kuźni. Jacek zapewne dopisze co będzie w garnku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Koelsch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Jeszcze raz podbiję temat. Zapraszamy piwowarów do Kuźni pub dzisiaj na spotkanie przy piwie i przy garze warzelnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 No i jak frekwencja? Ja znowu odpadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Frekwencja w lokalu na razie raczej skromna ale stała ekipa zawsze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Może uda mi sie w Grudniu wpaść..choć i to uzależnione od wielu czynników... W sumie grunt że stała brygada jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Nie macie jakiegoś spotkania ten weekend? Siedzę w hotelu Nowy Dwór do niedzieli i poją mnie tu tyskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 jósefik, a co Cię do Świlczy zagoniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Obowiązki służbowe, siedzę na szkoleniu od wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Cześć Josefik, mogę wyskoczyć na 2-3 piwa do Kuźni lub Czeskiego Filmu. Masz jak dojechać z tego zadupia do centrum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Masz jak dojechać z tego zadupia do centrum? MPKi chyba aż do Trzciany kiedyś jeździły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 27 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Prawdopodobnie będę koło 21 w Kuźni lub w Czeski Film. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Chłopaki przepraszam ale nie wiem czy dzisiaj jeszcze coś z tego wyjdzie, bo zorganizowali mi tu "wieczorek" na którym nie wypada nie być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 19.11, czyli za tydzień w poniedziałek, kolejny pokaz, tym razem nasz naczelny piwowar będzie warzył piwo dolnej fermentacji w stylu Dortumnder, 13°Blg. Start jak zwykle o 17:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 (edytowane) quraqus będziesz w poniedziałek (jutro) w Kuźni? edit: ... było fajnie Edytowane 20 Listopada 2012 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Chłopaki, mam w weekend szkolenie w Rzeszowie i jak by ktoś był chętny na mini-spotkanie w sobotę ? w Kuźni albo w jakiejś knajpie blisko ZDZ lub kina Helios ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 W sobotę promuje Rauchbocka z Piwiarni Warki w Rynku, od 19 do 21, wpadnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 I to mi się podoba czyli jesteśmy umówieni :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi