Volcano24h Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Cześć. Mam na imię Kamil. Jestem z okolic Wodzisławia Śląskiego, chodź produkcja pierwszego piwa będzie właśnie w Wodzisławiu Śląskim. Ps. mam 23 lata. Już zamówiłem zestaw z alledrogo, ale po pierwszej warce, tej z gotowca, odrazu wybiorę się na zakupy. Liczę na waszą pomoc w tych trudnych początkach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam i pozdrawiam z Wisły:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) O, to witam piwowara zza miedzy . Spotkasz tu kilku piwowarów z bliskiej okolicy więc z pomocą myślę problemów nie będzie. A i z ciekawości o ile to nie sekret to które okolice Wodzisławia Edytowane 24 Października 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam i pozdrawiam z Rydułtów, czyli Powiatu Wodzisławskiego W razie potrzeby mogę poratować surowcami lub poradą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam dalszego sąsiada. W razie problemów zawsze pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam i życzę sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witaj i powodzenia w piwowarskiej przygodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam imiennika, powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam i pozdrawiam znad Bałtyku. Twoje pojawienie się, to kolejny dowód na przewagę piwowarstwa domowego z południa nad piwowarstwem pomorskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 A Ty co, z PIS-u jesteś? Oni też Polskę dzielą. Ja jestem polskim piwowarem i jestem z tego dumny. Witam Kamila i nie ma dla mnie znaczenia czy jest z południa kraju czy z RPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Chyba się nie zrozumieliśmy. Chodziło mi wyłącznie o to, że jak Kamil się przedstawił na forum, to od razu odezwało się przynajmniej kilku sąsiadów z ofertą pomocy i współpracy. W moim przypadku jest to niemożliwe, czego bardzo żałuję i trochę mu zazdroszczę Może z czasem się to poprawi. A od PISu proszę mnie tu nie wyzywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 jacekan: Już wszyskie media po 300 razy na dobe powtarzają: PO dobre, PiS złe PO dobre, PiS złe PO dobre, PiS złe PO dobre, PiS złeeee Zostało to zrozumiane, przyswojone, utrwalone, powtórzone i jeszcze raz utrwalone, możesz już dać nam z tym spokój na forum hobbystycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 (edytowane) Może odpuśćmy sobie animozje i sympatie polityczne na tym forum, ok? Naprawdę choć tu nie chcę oglądać tej żałosnej wojny politycznej, starczy to co w mediach. Myślę że wielu się ze mną zgodzi. Rozmawiajmy o piwie, niezależnie od tego czy ktoś głosował na PO, PiS, Palikota czy Korwina-Mikke bo do tego to forum zostało stworzone. Edytowane 25 Października 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Cisza mi tu!!! Moderator grzecznie prosi Kamil witaj na forum Życzę Ci samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyncio Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Z mojej strony już ani słowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dori czujna jak zawsze Mea Culpa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volcano24h Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Marmur dokładnie to Mszana apolloks na pewno skorzystam z pomocy. misiuzeb nie taki daleki Pozdrawiam was i całą resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam dalszego sąsiada. W razie problemów zawsze pomożemy. No to widać jednak nie tak dalszy sąsiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Cześć, Kamilu... a może Kamilo? Coś mi ta "kobieta" w profilu lekko podejrzana. Jakaś konspira, normalnie... Volcano - jak wulkan, przez 24h w dodatku Przyznaj się, bo Cię poddamy psychoanalizie... A na poważnie - witam z Rybnika! Belfry już tak mają, że się czepiają szczegółów. Ale tam tkwią diabły. Albo diablice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volcano24h Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Porter , Kamil Profil został poprawiony Kiedyś tam miałem Domenę Volcano24h.pl , myślałem o sklepie internetowym )) ale kto wie może jeszcze dobije targu z Chinami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Witam nowego użytkownika tego forum. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Mateusz z Rybnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witam i pozdrawiam z Gdańska, udanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 witaj i na forum często bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witam na forum. Powodzenia w warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi