AgaL Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Thank you, thank you, thank you! Już jestem na 16 miejscu! Już wkrótce nowy wpis a w nim druga część z cyklu "Przekąski do piwa". Głosowanie tylko do 19 stycznia do 12.00! Kruca bomba mało casu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Nowy wpis już jest. Zapraszam! http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1207-przekaski-do-piwa-cz-2-druga-wydanie-francuskie.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 No to wysłałem z magdowego telefonu. Wierka ma telefon zabawowy więc nie wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 No to wysłałem z magdowego telefonu. Wierka ma telefon zabawowy więc nie wyślę. Gracias! mucios gracias! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastaga Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Poszło +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Poszło +1 Bardzo dziękuję! Masz piwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Aga, gra świateł na Twoich zdjęciach na blogu to po prostu majstersztyk! Sama je robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Aga, gra świateł na Twoich zdjęciach na blogu to po prostu majstersztyk! Sama je robisz ? Sama. Któreś konkretnie Ci się podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Oj jest ich sporo, trudno wskazać wszystkie. Fajne szczegóły i detale na niektórych, ogólnie bardzo miło się to ogląda. Jedynie co przeszkadza w ich odbiorze to ten Copyright. Poza tym Twój rejon to piękne okolice, choć w zimie zapewne trudne. A patrząc na zdjęcia, aż chce się tam zamieszkać, mimo że to "na końcu świata" P.S. 2 głosy za dobrą robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Oj jest ich sporo, trudno wskazać wszystkie. Fajne szczegóły i detale na niektórych, ogólnie bardzo miło się to ogląda. Jedynie co przeszkadza w ich odbiorze to ten Copyright. Poza tym Twój rejon to piękne okolice, choć w zimie zapewne trudne. A patrząc na zdjęcia, aż chce się tam zamieszkać, mimo że to "na końcu świata" P.S. 2 głosy za dobrą robotę. Bardzo dziękuję za uznanie i za głosy! Staram się robić dobre zdjęcia, wybieram tylko najlepsze. Copyright musi być, ludzie ściągają bez pardonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Jakbyście jeszcze znaleźli jakieś komóry, to byłoby fajnie. http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1208-blog-roku-2011-glosowanie-trwa.php Z góry dziękuję za wszystkie głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 SMS poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 a to tylko jeden sms można z jednego telefonu? jeśli tak to może warto kupić startery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ano, tylko jeden z jednego telefonu. A ile kosztuje starter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 3 SMS-y z 3 komórek poszły. SUPER Blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 poszedł... zdjęcia rewelacyjne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 #tarter z play za 5zl i 5zl do wykorzystania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 tak ale tylko jeden sms wyślesz na Agę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 #tarter z play za 5zl i 5zl do wykorzystania. To bez sensu. I tak jeden wyślę. Wolę zapłacić komuś 2 zł, żeby wysłał Czysty zarobek - 77 groszy. Ale to oczywiście nieuczciwe. Wolę dać piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dziękuję wszystkim za głosy! Jak ktoś ma jakiś pomysł, żeby ludzie wysyłali smsy, to dajcie znać. Wysyłanie ze Skype nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Może na fejsbuku daj info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Może na fejsbuku daj info Masz na myśli piwo.org? Myślę, że forum odwiedza więcej osób. Ale ja jestem zacofana jeśli chodzi o FB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Wrzuciłem na mego facebooka. Na którym miejscu jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Wrzuciłem na mego facebooka. Na którym miejscu jesteś? Dzięki! Na 16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 ja też udostępniłem na swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi