elroy Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dzięki Grześkowi (skwak) mamy zdjęcia ze spotkania. Czy organizujemy się jeszcze w grudniu, czy już styczniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Ja bym się chętnie spotkał 18.12. Ostatnio nie dotarłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 czyli co weekend spotkania piwowarów - biorąc pod uwagę następną sobotę ja chyba bym dał radę pojawić się 18-go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Heh a co za dużo ? Ja bym się chętnie zjawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 18-sty mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jak dla mnie to OK, 18-tego pojawię się na pewno. PS.: Kabelek zostaje u mnie więc opóźnień w publikacji zdjęć już nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 również chętnie wpadne 18. Kiedy decyzja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jest już parę osób chętnych, więc 18 stego również będę i oficjalnie można przekazywać dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 A jeszcze dla osób korzystających z FB http://www.facebook.com/pages/Niedzielne-Dyskusje-Piwowarskie/311306215560074 Będę informował o wszelakich datach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluchacab Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 postaram się wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dobra , udało mi się dogadać wolny dzień w pracy, tym razem nie odpuszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Jeszcze za FB "Próbki degustacyjne" można już znosić do naszej lodówki, najlepiej podpisane lub z etykietą, co by potem było wiadomo które jest czyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ok to do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Jutro się widzimy Będę około 17.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwak Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja będę zapewne tak około 17:30-18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 no i się posypało wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że nie dotrę dziś pozdrówcie od nas ekipę z Strefy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Niestety nie dałem dziś rady ale do zobaczenia w przyszłym miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ilość próbek i ich wysoka jakość mogła przyprawić o zawrót głowy... i w sumie mnie przyprawiła (; Kolejne wyśmienite spotkanie. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Dla porządku informuję również tutaj. Następne spotkanie: https://www.piwo.org/calendar/event/10-%7B%3F%7D/?module=events Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoszNiepasteryzowany Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Planowane jest "tylko" spotkanie czy może też pokaz warzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Na pokazy warzenia zapraszam do Omerty, choć najbliższy to pewnie raczej w lutym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewiur Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Termin b. dobry akurat mój ala'Bitter będzie gotowy do degustacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Niedziela tuż tuż Potwierdzam obecność. https://www.piwo.org/calendar/event/10-%7B%3F%7D/?module=events Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Też będę. Przyniosę moje ESB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi