LJajecznica Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Wybieram się i wybieram, może na tą niedzielę dojadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewiur Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Również potwierdzam obecność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja również postaram się wpaść o ile przejdzie mi lekkie przeziębienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoszNiepasteryzowany Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Rewelacja. Potwierdzam obecność!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leona Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Moje piwo już jest, ja zamierzam być... ale tylko jak Elroy przyniesie swoje, żeby udowodnić, że jest piwowarem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Też postaram się być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plaster Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Czy to znaczy, że dzisiaj nie będzie pokazu zacierania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja niestety w domu Czy to znaczy, że dzisiaj nie będzie pokazu zacierania? A były jakieś planowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plaster Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ja niestety w domu A były jakieś planowane ? A no nie było, z tym że od dłuższego czasu nie mogę sobie trafić w pokazy w Omercie więc złapała mnie taka mała obsesja i wszystko mi się z jednym kojarzy... z zacieraniem.Za to spotkanie całkiem przyjemne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dzięki za (jak zwykle udane spotkanko) i do zobaczenia za miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 26.02 to wypada nam ostatnia niedziela miesiąca. Zapraszam do Strefy Piwa na pogaduszki piwowarskie. ps: Ostatnio niestety w ostatnim momencie musiałem zmienić plany, ale tym razem nie odpuszczam Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja się wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Super:) Jeszcze link do kalendarza. (można kliknąć biorę udział, będzie wiadomo z grubsza kto się zjawi) https://www.piwo.org/calendar/event/32-%7B%3F%7D/?module=events Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Znów się pojawię niestety lodówka pusta,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogodar Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Niestety nie dałem rady (potomstwo się zmęczyło i trzeba było wracać do dom), więc nie było okazji zrelacjonować kursu degustacji. W skrócie jeżeli chodzi o wrażenia: bardzo pozytywne i naprawdę warto wziąć udział (wygląda, że będą kolejne spotkania). Pyrsk, B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roto Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dzisiaj ostatnia Niedziela miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zapraszam 29.04 w niedzielę na pogaduszki o piwowarstwie do Strefy Piwa. Ostatnia szansa na załapanie się na sztobry Lubelskiego (chętnych proszę o informację, żeby się nie marnowało) https://www.piwo.org/calendar/event/48-niedzielne-dyskusje-piwowarskie/?module=events ps: jest trochę do obgadania: nowy numer "Piwowara", imprezy we Wrocławiu i Żywcu, a i o nowo powstających browarach na pewno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kto się wybiera?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pogoda piękna, długi weekend, więc dziś frekwencja będzie raczej mała Ja będę na przysłowiowe jedno piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja wpadnę ale tak tylko 17-18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 W związku z faktem, że 20.05 jest finał konkursu piwo.org - spotkanie niedzielne przesuwamy właśnie na ten dzień. Będzie możliwość spróbowania konkursowych piw Zapraszam ! https://www.piwo.org/calendar/event/40-%7B%3F%7D/?module=events Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Koniec wakacji już niebawem, więc najwyższa pora wrócić do naszych cyklicznych niedzielnych piwowarskich spotkań Proponuje 9 wrzesień jako oficjalne rozpoczęcie nowego sezonu. Będę jeszcze przypominał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Moi drodzy - rozpoczynamy nowy sezon niedzielnych piwowarskich spotkań. 16.09 Kraków, Strefa Piwa, od 17:00 Zapraszam wszystkich nowych piwowarów! (siedzimy zawsze w drugiej sali, przy ścianie z etykietami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winger Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Wpadnę trochę podsłuchać i przy odrobinie wskazówek załapać kilka dobrych rad przed pierwszym warzeniem (sprzęt i surowce już w drodze!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 To już dzisiaj, ja się wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi