raffe Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Witam serdecznie! Tak to wyglada,ze na kazdym forum wypada sie przedstawic... Sam uwazam sie za piwosza i pewnie nim jestem o czym mowi moj maciek oraz malzonka... Wpadlem na ta strone przez osobe ktora juz dlugo siedzi w temacie wazenia wlasnego piwka -tutaj pozdrawiam! ach na imie mam Rafal:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witamy i czekamy na informacje o własnej produkcji. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Kolega widzę z Szwecji Napisz jak tam wygląda dostępność surowców oraz ogólnie zainteresowanie piwowarstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffe Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witka! Jesli chodzi o surowce to mysle,ze Ojczyzna mogla by sie uczyc... bo taniej,a jednak ta Szwecja to z 5 razy mniejsza od Ojczyzny mniejszy kraj wiec i popyt mniejszy... Ja mowie tu o gotowcach. Jak ktos chce to stronki chetnie podam. Zainteresowanie jedank jest duze poniewaz sklepy z artykulami browarniczymi istnieja grubo ponad 10 latek(ten w ktorym ja sie zaopatruje) Generalnie tak jak w Polsce tu chyba bardziej polupalne jest wazenie w domku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Oczywiście podaj linki do sklepów Z chęcią zobaczę co tam ciekawego mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffe Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 ja naprzyklad kupuje tu www.pgw.se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi