kretu Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Chyba ktoś zapomniał wyłączyć jakiś skrypt od generowania kliknięć czy czegoś podobnego i ciągle wyskakuje monit o podanie danych logowania na homebrewing.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Właśnie Tak wiem, zaraz zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 a już myślałem że za dużo piwa dziś przyjąłem :) i klikam nie tu gdzie trzeba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 a już myślałem że za dużo piwa dziś przyjąłem :)i klikam nie tu gdzie trzeba.... Gorzej jakbyś jeszcze hasła odgadł przypadkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi