Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie wiecie kiedy mają być, bo kontakt mailowy z nimi jak zwykle jest tragiczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie wiecie kiedy mają być, bo kontakt mailowy z nimi jak zwykle jest tragiczny. A telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Aż sprawdziłem i rzeczywiście. Niezłe jaja. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 To chyba jakiś błąd systemu, w sobotę zaglądałem i była pełna oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie wiecie kiedy mają być' date=' bo kontakt mailowy z nimi jak zwykle jest tragiczny.[/quote']A telefon? Uważam, że po to człowiek wymyślił emaila, żeby z niego korzystać. Oczekuję, że jak ktoś jest w pracy i jest przy biurku, to odpowiada na maila niemal natychmiast. Takie zboczenie zawodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Najwyraźniej ktoś złożył duuuże zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie wiecie kiedy mają być' date=' bo kontakt mailowy z nimi jak zwykle jest tragiczny.[/quote']A telefon? Uważam' date=' że po to człowiek wymyślił emaila, żeby z niego korzystać. Oczekuję, że jak ktoś jest w pracy i jest przy biurku, to odpowiada na maila niemal natychmiast. Takie zboczenie zawodowe.[/quote'] A ja myślę że lepiej zadzwonić niż czekać aż ktoś odpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Może Dori przejmuje kolejny sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Nie wiecie kiedy mają być' date=' bo kontakt mailowy z nimi jak zwykle jest tragiczny.[/quote']A telefon? Uważam' date=' że po to człowiek wymyślił emaila, żeby z niego korzystać. Oczekuję, że jak ktoś jest w pracy i jest przy biurku, to odpowiada na maila niemal natychmiast. Takie zboczenie zawodowe.[/quote'] Moja zasada co do e-maila jest taka, że odpowiada się na niego w wolnej chwili. Czyli czekam na maila zwrotnego max 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Gdyby ktoś chciał to mam na zbyciu 2 lagerowe activatory, więcej info tu edit coś nie tak z linkiem, jeszcze raz: http://www.piwo.org/forum/t6364-Sprzedam-Lagerowe-Activatory-Wyeasta.html Edytowane 6 Grudnia 2011 przez skybert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 uff, dobrze że zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 uff, dobrze że zdążyłem Nie narzekaj, Ty możesz nabyć jeszcze w CP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Moja zasada co do e-maila jest taka, że odpowiada się na niego w wolnej chwili. Czyli czekam na maila zwrotnego max 3 dni. Na prywatnego - może. Ale jeżeli telefon i mail do kontaktu są podane obok siebie, to nie widzę powodu, dlaczego telefon miałby być szybszy i uprzywilejowany. Edytowane 6 Grudnia 2011 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 uff' date=' dobrze że zdążyłem [/quote']Nie narzekaj, Ty możesz nabyć jeszcze w CP a inni nie? Jakoś nie robię zakupów w CP. jakoś ta strona sklepu mnie zniechęca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Moja zasada co do e-maila jest taka' date=' że odpowiada się na niego w wolnej chwili. Czyli czekam na maila zwrotnego max 3 dni.[/quote']Na prywatnego - może. Ale jeżeli telefon i mail do kontaktu są podane obok siebie, to nie widzę powodu, dlaczego telefon miałby być szybszy i uprzywilejowany. Ja już rok czekam na odpowiedź na mejla ze Starostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Będą znowu, ale pewnie droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasanga Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Suche się już pokazały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Suche się już pokazały Rzucili. Uff... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 uff' date=' dobrze że zdążyłem [/quote']Nie narzekaj' date=' Ty możesz nabyć jeszcze w CP [/quote'] a inni nie? Jakoś nie robię zakupów w CP. jakoś ta strona sklepu mnie zniechęca. Możesz odebrać osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 a inni nie? Jakoś nie robię zakupów w CP. jakoś ta strona sklepu mnie zniechęca. Coś w tym jest. Mnie też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 a inni nie? Jakoś nie robię zakupów w CP. jakoś ta strona sklepu mnie zniechęca. Coś w tym jest. Mnie też. Mnie też strona długo zniechęcała, ale jak zrobiłem pierwszy raz zakupy to się okazało że działają bardzo sprawnie. Teraz jak czegoś szukam to najpierw tam zaglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W CP coś się delikatnie ruszyło można już zakładać konta, uzupełniać dane adresowe, a inne funkcje mają być wprowadzane z czasem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Jak wczoraj napisałem do BA o Bohemiany, to mi odpisali, że dostawca na razie nie ma tego szczepu i tyle. Ale, że znikły wszystkie? Może robią porządek, to rzucą jaką promocją Edytowane 6 Grudnia 2011 przez vettis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 uff' date=' dobrze że zdążyłem [/quote']Nie narzekaj' date=' Ty możesz nabyć jeszcze w CP [/quote'] a inni nie? Jakoś nie robię zakupów w CP. jakoś ta strona sklepu mnie zniechęca. To fakt, strona sklepu taka jakaś nie intuicyjna, powinni coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kretu Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 W CP trzeba kliknąć szybkie zamawianie mają wtedy najlepszą stronę szybka i wygodna. Jak się z tej funkcji nie skorzysta to faktycznie trochę niewygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi