kantor Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam Piwowarów i Piwowarki, Piszę z Krakowa i jego okolic. Mam już za sobą kilka warek. Dotychczas byłem biernym użytkownikiem forum, czerpiąc garściami z wiedzy i doświadczenia innych. Teraz zamierzam spróbować bardziej czynnego udziału Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witaj sąsiedzie. Gdzie dokładnie mieszkasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Sie ma, sie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam krajana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Witaj sąsiedzie. Gdzie dokładnie mieszkasz ? Mogilany / Kraków okolice Nowego Kleparza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 No to powinieneś kojarzyć moją wioskę Rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Trochę daleko ode mnie ale witam fajnie że kolejni ludzie interesują się tym "sportem" pozdrowienia z koziego grodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam, fajnie że Kraków i okolice rośnie w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Również witam nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) No to powinieneś kojarzyć moją wioskę Rzut beretem Pewnie że kojarzę Edytowane 2 Stycznia 2012 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3n0 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witanko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi