Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Często mi się zdarza, że piwo.org wiesza Firefoxa w najnowszej wersji 8.0.1 (w poprzednich było dobrze). Zużycie procesora przez FF dochodzi do 50% i nie da się wejść na żadną stronę. A nieraz przez cały dzień jest dobrze. Czy ktoś jeszcze miał coś takiego? Edytowane 15 Grudnia 2011 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 U mnie na różnych systemach nie zaobserwowałem problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 U mnie też wszystko działa dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 nie potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Raczej nie powinno być takich sytuacji, brak flasha, dużych js. Powyłączaj na wszelki wypadek pluginy, może któryś powoduje takie zużycie ramu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 U mnie śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Skasuj sobie profil w Firefoxie, na nowym powinno być wszystko ok. Jak go znaleźć? http://support.mozilla.com/pl/kb/Profile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi