elroy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witajcie Dzisiaj wieczorem rozpocznę pierwsze działania. Forum będzie przez moment nie dostępne i pojawi się trochę w innej wersji (jeszcze nie docelowej. Ta zmiana dotyczy upgrade punbb 1.2.x -> 1.3.x). Nie będzie dostępu do: - starych wiadomości w skrzynkach na PW, więc pilne korespondencje proszę zamknąć w miarę wcześnie. - dodawanie i zmiany w plikach w galerii. Myślę zacząć około 22-23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Trzeba zapobiegawczo zrobić kopie zapasowe czegokolwiek, czy wszystko będzie dostępne po przeprowadzce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Trzeba zapobiegawczo zrobić kopie zapasowe czegokolwiek, czy wszystko będzie dostępne po przeprowadzce? Na pewno nie będzie wiadomości PW, reszta wyjdzie w praniu Oczywiście będzie jeszcze później do wiadomości archiwalnych dostęp, więc nie ma potrzeby dzisiaj robić kopi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ok, newralgiczny moment za nami. Wszystkie posty i autorzy na swoich miejscach. Kolejne zmiany w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Działa! Czy jestem pierwszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Niebiesko mi... Gdybym nie wiedział, pomyślałbym, że to przez dzisiejsze wichury. Edytowane 16 Grudnia 2011 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Niebiesko mi... Gdybym nie wiedział, pomyślałbym, że to przez dzisiejsze wichury. Daje ten styl po oczach Jak coś znajdę na szybko innego to wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Trzeci ? Opis w profilu trzeba na nowo ? Edytowane 16 Grudnia 2011 przez cianek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Tak na szybko Tomku, to powiem, że nr gg opisany jest w profilu jako AOL coś tam. A kolory nie są dramatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Niebiesko mi... Gdybym nie wiedział' date=' pomyślałbym, że to przez dzisiejsze wichury.[/quote'] Daje ten styl po oczach Jak coś znajdę na szybko innego to wrzucę Nie jest tak źle, używam go zamiast normalnego oświetlenia pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Niebiesko mi... Gdybym nie wiedział' date=' pomyślałbym, że to przez dzisiejsze wichury.[/quote'] Daje ten styl po oczach Jak coś znajdę na szybko innego to wrzucę Nie jest tak źle, używam go zamiast normalnego oświetlenia pokoju. To się ciesz, że nie jest czerwone, bo po chwili miałbyś dziwnych gości z ulicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Czyli aktualne forum na punBB to tylko etap przejściowy do docelowego IP.Board ? Dobrze rozumuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Jak już pisałem - dodatkowe dane w profilach nie będą konwertowane i nie uzupełniajcie tego teraz bo i później ich nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Czyli aktualne forum na punBB to tylko etap przejściowy do docelowego IP.Board ?Dobrze rozumuje ? Tak dokładnie. Konwertery z IPB nie umożliwiają importu z wersji punbb 1.2 tylko co najmniej z 1.3, stąd ten konieczny stan przejściowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 ja bym tak zostawił, ładnie jest, jasno, oczy mi się nie męczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 ja bym tak zostawił, ładnie jest, jasno, oczy mi się nie męczą Po roku się okaże, że najwięcej prądu to Twój monitor zużywał, biały kolor wyświetlając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zielonka była lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 takie "smerfne" to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Może to tylko moje odczucie ale zlewa mi się sygnaturka z treścią właściwą postu. Może da radę wydzielić to innym odcieniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 To wszystko chwilowe, w miarę możliwości nie przejmuj się wyglądem. Będzie przyjaźniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Może to tylko moje odczucie ale zlewa mi się sygnaturka z treścią właściwą postu. Może da radę wydzielić to innym odcieniem? Ale po co coś teraz zmieniać w wizualizacji ? To tylko przejściowe forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Tak też myślałem Powodzenia i wytrwałości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Tomek wyrabiasz jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Nie Info: Jeżeli jawią Ci się dziwne znaki w postach,czarne krzaki, pytajniki. To znaczy, że używałeś znaku ® przy nazwie Weyermann. I tak Ci już pozostanie. Edit: ale poprawić ręcznie będzie można. Niestety konwersja znaków specjalnych z jakiś powodów nie chce zakończyć się poprawnie, dlatego proszę zerknąć w swoje posty, czy takowe znaki prezentują się poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Na wszelki wypadek informuję również tutaj Od jutra rozpoczynam działania, zatem w okolicach 21 nie będzie raczej już nic działało. W piątek/sobota rano nowe forum powinno być już dostępne, pozostałe działy, jak wiki i galeria powrócą w trakcie, lub zaraz po Świętach (niestety bez prawidłowej bazy użytkowników nie mogę zrobić do końca prawidłowej przeprowadzki) Ważna sprawa - czy na ten czas potrzebny jest jakiś kanał komunikacji piwowarskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi