elroy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Czy wszyscy poprawnie się zalogowali i zmienili hasło z tego łatwego i krótkiego które podałem ? W razie problemów proszę pisać tu lub na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 (edytowane) A tak spytam gdzie to było podane? Jakoś nie znalazłem ale przetestowałem odzyskiwanie hasła EDIT: źle przeczytałem temat chodziło mi o normalne konto bo nie mogłem się zalogować na starym haśle Edytowane 23 Grudnia 2011 przez rosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wszystko gra. Pierwsza liga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja niestety nie dałem rady się zalogować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zalogowałem się i zmieniłem hasło bez problemu. Ale hmm... myślałem że zawartość poczty zostanie przemigrowana. Czyżbym przegapił komunikat o zabezpieczeniu poczty. Chodzi mi głównie o folder "Wysłane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Oczywiście będzie, ale ciągle coś mi "wyskakuje" Mam nadzieję, że do jutra zawartości skrzynek się pojawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Oczywiście będzie, ale ciągle coś mi "wyskakuje" Mam nadzieję, że do jutra zawartości skrzynek się pojawią. E... no to spoko - nie ma pośpiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi