plaster Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Nie widziałem, żeby ktoś o tym wspominał, więc wklejam. Marketingowo - genialne posunięcie. Piwo domowe prosto z koncernu. Artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Tak.. trafny tytuł jak diabli w tym artykule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 O GCh nikt nie wspominał? Raczej bardzo kiepsko szukałeś . Ale tytuł fakt do kitu. Piwo domowe to nie jest, na bazie receptury piwowara domowego i owszem ale przecież uwarzone w browarze a nie w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Nie widziałem, żeby ktoś o tym wspominał, więc wklejam. Marketingowo - genialne posunięcie. Piwo domowe prosto z koncernu. Artykuł Łałłłłłłłłłł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czilajn Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Nie śmiejcie się tylko pokażcie! Może kolega zagubiony bardzo jest. O GCh choćby tu masz: http://www.piwo.org/...ona-2011-w-bbz/ I w galerii ale to po świętach obejrzysz. Edytowane 24 Grudnia 2011 przez czilajn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plaster Opublikowano 26 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Nie śmiejcie się tylko pokażcie! Może kolega zagubiony bardzo jest. O GCh choćby tu masz: http://www.piwo.org/...ona-2011-w-bbz/ I w galerii ale to po świętach obejrzysz. Łeee <rumieniec>... no to odkryłem Amerykę. Na swoje usprawiedliwienie mam fakt że jak się nie śledziło wątku od początku, to przy 13 stronie nie dojdzie się o czym on jest jakieś szklanki, jakaś mafia na allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 jak się nie śledziło wątku od początku, to przy 13 stronie nie dojdzie się o czym on jest jakieś szklanki, jakaś mafia na allegro... Pieron wie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi