wyvern Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Hmm, może kocour samurai, może meantime ipa, może i hadcore you. jeszcze nie wiem, bo chcę te piwa próbować w osobne dni, a nie wymyśliłem kolejności A, jeszcze jopen grodziskie koniecznie muszę spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 A ja dziś Minister Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Na grodziskie padło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaniek Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Orval z 2010r za Mistrzostwo w hokeju!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Faro wspaniałe, Black Hope-pijalne, ale troszkę nieułożone, reszta na dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Jaipur fenomenalne, Śląskie ciemne-jasne dociemniane, Lubelski Koźlak-leciuchny, Kocour Kubik-za gorzkie i przekombinowane, aromat słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierog Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 Anderson Valley Imperial IPA niesamowite piwo ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) Anderson Valley Imperial IPA niesamowite piwo ^^ Potwierdzam. Świetne piwo. Torpedo Sierra Nevada wymięka. Ja dziś: degustacja po 3 tyg od rozlewu Wheat IPA; 100g szyszki cascade na cichej a aromatu niewiele, goryczka troche przysłania pszenicę, ale ogólnie nie jest źle. Na lato jak będzie jak znalazł Edytowane 31 Marca 2013 przez sebek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 A w ten Świąteczny i dojść zimowy wieczór pozwoliłem sobie wypić dwa portery Wiktora z Browaru Czenstochvia. Niestety owy nabywca trzy razy nie zgłosił się po swoje piwa po wcześniejszym umówionym spotkaniu (dwa razy była to giełda w Warszawie oraz walne w Cieszynie - jedno piwo zrobiło ok 1500km) - szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 No to WIKTOR ma pecha :lol: Ja wypiłem robust portera, jeszcze trochę młody, ale może dojrzeje do czerwca. Teraz pełen poświęceń wypiję dymionego stouta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 To wypijcie też moje zdrowie..., bo nie wiem, kiedy antybiotyki, które mi zapisał Pigularz w końcu zaczną działać. Może starter trza było zrobić? Kolejny dzień o suchym pysku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No to WIKTOR ma pecha :lol: Ja wypiłem robust portera, jeszcze trochę młody, ale może dojrzeje do czerwca. Teraz pełen poświęceń wypiję dymionego stouta. Zdecydowanie wolę wędzone czy dymione piwa. Te portery nie były jakieś specjalnie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Lwówek Belg-za dużo chmielu, ale bardzo na plus, kierunek belgijski i owszem, Smoky Joe-nie ma rozczarowania, nie ma szału, aromat torfowy, a nie whisky, widoczny. Jeszcze nas czeka Bitwa o Anglię z Torunia. Się doczekała. Piwo poprawne, pijalne, lekkie, smaczne. Z początku miałem wątpliwości, ale z perspektywy czasu stwierdzam, że z podniesionym czołem może stać koło Spitfire'a. Mam nadzieję, że nie była to jednorazowa warka-takie plotki słyszałem. Edytowane 10 Kwietnia 2013 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No dzis w planach Smithwicks Pale Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 W sumie to już piłem i była to moja hybryda "Szlak zabytków techniki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ech, to ja tylko svijany 13 polotmave, przeterminowane o 3 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) "Jakie piwo dzisiaj wypijesz ?" Moje.. uwarzone własnoręcznie Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dwa Raciborskie (Niefiltrowane i Rżnięte) w celu sprawdzenia, czy dalej ich browary walą starymi kluczami od zażelazionej wody. Werdykt? Walą dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dzisiaj meczyk i Guinness Draught Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 W Jastarni jedyne godne piwa do dostania to Amber Grand i Koźlak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dzisiaj poszła IPA od kolegi @st,Anger oraz wypiłem mojego Dry Stouta z maja zeszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na przekór kłamliwej propagandzie, Śląskie Mocne. Aż dziw bierze, że mimo że w przeciwieństwie do innych bezczelnych wręcz, piwo w ogóle nie jest reklamowane i bije na głowę wszystkie standardowe koncernówki, jest traktowane po macoszemu i niedoceniane, a wręcz szkalowane pejoratywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kasteel Tripel-poezja, a później Bachus Oud Bruin-zapowiada się nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 wczoraj z okazjii Cinco De Mayo poszliśmy z żonką potańczyć salsa I merengue w lokalnym Mexican Town I tam mieli tylko Sol I Negra Modelo. a dzisiaj spotkanie w klubie browarniczym, więc będzie piwo domowe innych piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsky Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Ja właśnie wypiłem przeterminowane Black Hope. Jednak stwierdzam, że BIPA nie powinny leżakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi