wena Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 A nie lepiej wysyłać kurierem? Możesz monitorować dostawę, dochodzi następnego dnia, kosztuje tylko kilka złotych więcej niż PP, załatwiasz wszystko bez wychodzenia z domu. Jedyne to to, że nie musisz wychodzić z domu i stać na poczcie jak ja ostatnio 45 minut. Ale poczta się poprawiła do Szczecina doszła paczka następnego dnia i w całości. Wysyłałem ostatnio kurierem i ze skrzynki rozwalili mi 4 butelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 ja się zdziwiłem jak wysyłałem paczkę do Żywca - wchodzę na pocztę a tam.... pusto! żadnego emeryta płacącego 10 rachunków. Na szczęście wszystko wróciło do rzeczywistości jak wychodziłem - minąłem się z Panią z całym naręczem blankietów do płacenia rachunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Moja znajoma dziś dostarczyła przesyłkę pod wskazany adres ale twierdzi, że pod tym adresem są dwie apteki świętego Łukasza i nikt nic nie wie:( Zostawiła jej ale nie wiem czy w dobrej - proszę o info czy dotarła ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Moja znajoma dziś dostarczyła przesyłkę pod wskazany adres ale twierdzi, że pod tym adresem są dwie apteki świętego Łukasza i nikt nic nie wie:( Zostawiła jej ale nie wiem czy w dobrej - proszę o info czy dotarła ? Spokojnie, obie są obok siebie i z obu przesyłka trafi gdzie trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 I jak tam frekwencja? Ja nie dosłałem piwa bo zepsułem piwo przy rozlewie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Frewencja super, zgłoszonych mamy ok. 60 piw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 (edytowane) Frewencja super, zgłoszonych mamy ok. 60 piw! No to fajnie, ale teraz w końcu czekamy na informację, ile piw doszło w kawałkach, a ile w całości Edytowane 5 Czerwca 2012 przez vettis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 bedzie krócej jak napiszecie które doszły potłuczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Wszystko stanie się jasne dziś po południu ponieważ będziemy kodować butelki. Jeśli coś będzie nie tak to na pewno zainteresowani się o tym dowiedzą lub już się dowiedzieli. Dziś bardzo późnym wieczorem lub jutro, na stronie Bractwa Piwnego będzie lista piwowarek i piwowarów domowych, którzy biorą udział w konkursie. Ciekawe kto w tym roku będzie najbardziej pomysłowym "pakowaczem" Edytowane 6 Czerwca 2012 przez pioturek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Uszkodzone były 2 przesyłki, jedna bez wpływu na konkurs (czwarte, dodatkowe piwo), piwowar drugiej przesyłki jest poinformowany. Trzeba przyznać, że niektóre paczki były pakowane wręcz ryzykownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Odnalazła się paczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Odnalazła się paczka? Dotarł twój numer listu przewozowego, ustalimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zapraszam na stronę Bractwa Piwnego gdzie znajduje się lista uczestników tegorocznej edycji konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dotarł twój numer listu przewozowego, ustalimy. Póki co jesteś na liście startujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Można też już tutaj obejrzeć jak wyglądało kodowanie piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Widzę, że moja paczka robi karierę medialną. 2 razy w środku zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Eliminacje już zakończone. Jak wypadły - o tym tutaj Uprzedzając ewentualne pytania... listy piwowarów, których piwo przeszło bądź nie przeszło dalej, nie będziemy podawać przed finałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Wyniki jak zawsze dostępne natychmiast: http://www.bractwopiwne.pl/artykul/10038_iii-czestochowski-konkurs-piw-domowych-bractwa-piwnego-wyniki.html Serdeczne gratulacje dla finalistów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla laureatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratuluję zwycięzcom ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 łał, dziękuję pięknie, ale niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla laureatów! Brawo Kuli! Będziesz miał "wareczkę" w Częstochowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Z wrażenia zapomniałem pogratulować Kulemu, brawo :okey: Gratulacje również dla pozostałych laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 17 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje dla Lauretaów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi