chomiczon Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Hejka. Natknąłem się niedawno na informację, że w Lublinie 22.09.2012 odbędą się "Warsztaty i Turniej Piwa własnego". Link to organizatora http://www.chata.lublin.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 A to ciekawe hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Aktualnie nie ma nic na stronie, ale jak w lutym dzwoniłem to potwierdzili, że będzie choć szczegółów żadnych nie uzyskałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Skoro będzie to turniej, postanowiłem z tejże okazji, uwarzyć swojego pierwszego pilsa, którego to wystawie do walki w tym że turnieju A wy coś planujecie już na tą okazję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 Planujemy się dowiedzieć czegokolwiek o konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Pod koniec sierpnia (tak jak pisałem na bize) będą znane szczegóły. Na chwilę obecną można podglądnąć wątki z lat ubiegłych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Przypadkiem natknąłem się na informację sprzed lat: z 2003, 2004 i 2005. Zapewne po lubelskich Profesjonaliach z 2011 roku postanowiono przypomnieć tę tradycję sprzed lat. Słusznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 6 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Podnoszę temat bo to już niedługo. Muszę jeszcze się dowiedzieć jakie są zasady wystawienia swojego piwa do konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Impreza raczej nie odbędzie się w tym terminie, ale sam pomysł być może zostanie przeniesiony na inny termin. Już niedługo będzie coś więcej wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Dla wszystkich, którzy trafią tutaj informacja: impreza przeniesiona na 20.10.2012 http://www.piwo.org/topic/7529-zlot-i-konkurs-w-lublinie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Zamknę ten temat, żeby nie wprowadzać zamieszania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi