Makaron Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 kartonowe? Mniemam, ze chodzi o utlenione piwo o posmakach kartonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Piwa już nie mam - ostatnie sztuki poszły do Żywca, a przedostatnia do mojego mentora. Piwo było w stylu, a że słabsze od innych to trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Witam. Paczki jutro rano ruszają do osób które przesłały mi adresy. Z opóźnienia przepraszam. dori 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dzięki. Podaj numer konta oraz kwotę jaką należy przelać. Chcę zwrócić koszty. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Elroy czy gdzieś zamieściłeś cały plik z wynikami ? Nie mogę znależc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Eh umknęło mi to przed urlopem. Mam jeszcze trochę materiałów od Doroty, to już uaktualniam resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Eh umknęło mi to przed urlopem. Mam jeszcze trochę materiałów od Doroty, to już uaktualniam resztę. edit: niestety zdjęcia były zamieszczone na darmowym serwisie i upłynął czas ważności plików. Poprosiłem dori, żeby organizatorzy wystawili ponownie. shs_db_degustacia-2012.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twawrzyniak Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Witam. Paczki jutro rano ruszają do osób które przesłały mi adresy. Z opóźnienia przepraszam. Ja niestety swojego dyplomu nie dostałem. Są jeszcze jakieś mgliste szanse na niego, czy to jakaś forma zemsty za ponaglanie wysyłki...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi