AJ Kwiatkowscy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Witam ajkwiatkowscy.pl Polecam sklep z środkami czystości oraz preparatami do dezynfekcji. Szczególnie polecam ARMEX 5 wodny roztwór dwutlenku chloru. do dezynfekcji: instalacji, zbiorników, naczyń, pomieszczeń, powietrza a nawet wody. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez AJ Kwiatkowscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dziękujemy, sklep znamy i polecamy, ale nie jestem pewien, czy bezpośredniej reklamy nie należałoby wpierw uzgodnić z właścicielem forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A najlepiej rabat dla piwowarów na hasło "piwo.org" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A jakby tego było mało, nie zrobiliście hiperłącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Googlem znajdziesz. Wyszukiwarką forumową też, podawałem w wątku o ClO2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 (edytowane) Mam pytanie jaki jest okres przydatności tego środka od daty zakupu? Edytowane 7 Marca 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Mexacid (czyli aktywator) ma 12 miesięcy od daty produkcji, do armexa nie chce mi się wspinać. Kupowałem u nich 2 tygodnie temu. Aktywator ma grudniową datę produkcji. anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Kupował ktoś ostatnio clo2 w GSG, jak to wychodzi teraz cenowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Póki roztwór aktywny robi się zółty i śmierdzi to preparat stężony jest OK. Mexacid to zwykły r-r kwasu cytrynowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ja aktywator który mam to kwas fosforowy i to dość stężony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Mexacid (czyli aktywator) ma 12 miesięcy od daty produkcji Tak jak wspomniał darko - mexacid to zwykły kwasek cytrynowy. Wątpię, by po tym roku od daty produkcji miał nie aktywować armexa, a nawet gdyby roztwór nie robił się żółty, to można użyć kwasku ze sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi