elroy Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Chłopaki zostało Wam 24h, a pyszniutki Witbierek czeka, jeszcze koźlaczek się jakiś znajdzie... i nawet tripla dorzucę No to może ostatnie sugestie dotyczące całokształu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 No to może ostatnie sugestie dotyczące całokształu ? Nazwy całkiem fajne wymyśliliście. Mam już nawet swój typ . Ale poczekam do północy, może padnie jeszcze ciekawsza propozycja. Jeśli jeszcze coś mogę na szybko zasugerować to, tak jak pisałam wcześniej nazwy mogą być zupełnie abstrakcyjne, nie muszą sie wiązać z nazwą miejscowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Już mniej czasu! Jak abstrakcyjne to polecam "Browar Biotka" !! kiedyś wyjaśnię co to biotka Ewentualnie, ni gruszki, ni z pietruszki - Smocza Dama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Już mniej czasu!Jak abstrakcyjne to polecam "Browar Biotka" !! kiedyś wyjaśnię co to biotka Ewentualnie, ni gruszki, ni z pietruszki - Smocza Dama. to może od razu wyjaśnij co to biotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielki_B Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 - Smocza Dama. Proponuję ciut zwięźlej: SMOCZYCA! Może wzorem "Wielkiego_B", "Mała_D" A i tak wygra PSD, no przynajmniej jakieś wyróżnienie zgarnie. Jeszcze chodzi mi po głowie jakaś nazwa polityczna, PiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 - Smocza Dama. Proponuję ciut zwięźlej: SMOCZYCA! Może wzorem "Wielkiego_B"' date=' "Mała_D" A i tak wygra PSD, no przynajmniej jakieś wyróżnienie zgarnie. Jeszcze chodzi mi po głowie jakaś nazwa polityczna, PiS [/quote'] Znając Ciebie to chyba nie chcę wiedzieć co kryje się pod literką "D" i pod skrótem "PiS" :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 "Czwarta siostra" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 konkurs zakończony ale dajcie mi czas do wieczora, do zastanowienia się. Muszę się z tym przespać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 konkurs zakończony ale dajcie mi czas do wieczora, do zastanowienia się. Muszę się z tym przespać No i już po drzemce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Dziękuję wszystkim za przesłane propozycje Naprawdę większość bardzo mi się podobała, więc wybór był trudny. Ale musiałam jednak podjąć decyzję. Wybrałam nazwę: "uCieszny" "uCieszny Browarek" - prawda, że ładna nazwa? wydaje mi się bardzo sympatyczna. PS Tzi prześlij mi proszę na PW lub GG adres pod który mam przesłać piwka. I jeszcze raz dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mjd Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Echo, temu to dobrze Gratuluje zwycięzcy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slobodan Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zawsze możesz się z Dori po prostu wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zawsze możesz się z Dori po prostu wymienić no właśnie, chętnie sie wymienię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzi Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A niech to szyszka kopnie ! Huuura !! Postaram się domalować etykietę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielki_B Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 A ja czuję się oszukany! :( Od początku przeczuwałem, że ten konkurs jest ustawiony! Teraz mam już pewność!!! :/ No dobra, niech już będzie: "uCieszny Browarek" to faktycznie sympatyczna nazwa. Prawie że najlepsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi