Pastaga Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Na pomysł takiej wyprawy wpadł kolega z forum emtb.pl i postanowił wziąć udział w konkursie "Miej Odwagę". Wygrana w tym konkursie pozwoli zrealizować mu to marzenie. Jeśli podoba się Wam ten niesamowity pomysł i chcielibyście go wesprzeć głosujcie: http://www.alpinus-miejodwage.pl/508 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Czad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Zagłosowałem, a że lubię jazdę na rowerze, kolarstwo itp., nie wahałem się długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewall Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Pogratulować pomysłu oczywiście wysłałem swój głos, temat jest mi bliski kilka lat ścigałem się w mtb i szosa też nie jest mi obca, teraz po wypadku jestem w stanie spoczynku ,jeszcze raz wielkie gratulacje i powodzenia- niech noga podaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja też wysłałam. Chciałam z kilku kont pocztowych, ale można tylko z jednego IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja też wysłałam. Chciałam z kilku kont pocztowych, ale można tylko z jednego IP resetuj ruter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 resetuj ruter Chyba nie działa. Pierwszy głos oddałam wczoraj. Dzisiaj resetowałam a nawet wymieniałam kartę. Potem chciałam jeszcze raz zagłosować i strona mi bezczelnie odmówiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 resetuj ruter u mnie nie zadziała - sieć osiedlowa.Ale jeden głos poszedł. Na rowerze robię rocznie 2-3tys km, ale w ogóle nie czuję jazdy w takim śniegu. Jestem pełen uznania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastaga Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Dzięki wszystkim za zainteresowanie i głosy dla kolegi! Gość jest baaardzo pozytywnie zakręcony na tym punkcie, góry i rower to jego życie. Dusza człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 jestem pod wrażeniem wielki" szacun " dla kolegi oczywiście głos oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Głos dodany, co prawda ja w Ameryce Południowej wybrał bym dla siebie cieplejsze rejony ale co mi tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 podziwiam, głosowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi