StaryBrowarKościerzyna Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Witam, reprezentuję Stary Browar w Kościerzynie, w grudniu tego roku browar zostanie oddany do użytku. Rozpoczęliśmy kampanię poszukiwania Piwowara, Swoje CV proszę kierować na starybrowarkoscierzyna@wp.pl www.starybrowarkoscierzyna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) Jakie są wymagania? Do kiedy deadline składania ofert? Edytowane 12 Lutego 2012 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Prezes to Ty żyjesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jakie są wymagania? Doświadczenie chyba niekonieczne, wszak: Miasto znów będzie miało swoją własną markę piwa warzonego dzięki najlepszej w świecie linii firmy Kaspar Schulz z Bawarii. Po długich poszukiwaniach Inwestor zdecydował się właśnie na tego renomowanego producenta z miasta Bamberg na południu Niemiec, który zagwarantował najwyższą jakość technologii jak i smaku oraz wrażeń estetycznych elementów linii wyeksponowanych na sali pub'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 (edytowane) Doświadczenie chyba niekonieczne ... czymś muszą się kierować przy wyborze i dobrze byłoby wiedzieć czy tylko wyglądem facjaty Prezes to Ty żyjesz ? hehe... aż takie stary nie jestem, by mówić o mnie w czasie przeszłym Edytowane 13 Lutego 2012 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ech wiem prezesie, nie chciało mi się przymrużyć oka, a informacja rozbawiła mnie nieco gdy zajrzałem na stronę browaru. Ale wiadomo. Browary restauracyjne powstają dla przeciętnych klientów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Z czego tu się śmiać. To pozytywne, że inwestor zamiast wziąć kogokolwiek, próbuje znaleźć piwowara wśród hobbystów. Jak ktoś chce rozwinąć hobby na pracę zawodową to miałby okazję zdobyć trochę doświadczenia i popracować na fajnym sprzęcie. To przesada, że KS jest najlepszy na świecie , ale to rzeczywiście dobry sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Cześć To pozytywne, że inwestor zamiast wziąć kogokolwiek, próbuje znaleźć piwowara wśród hobbystów. No tak, browar w B-B robił tak samo. Nawet nie byli uprzejmi wysłać potwierdzenia że CV doszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 KS na pewno przyjaźniejszy dla piwowara od Drehera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kaspar Schulz to taki Mercedes - można tam zrobić wszystko (no może po za leżakowaniem w dębowych beczkach ). Jakbym wygrał te 35 milionów w Lotto to bym sobie kupił taki sprzęt. W polskich realiach, po za wyjątkami, to niestety wygląda tak, jakby tym "Mercedesem" jeżdzićw skarpetkach i sandałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kaspar Schulz to taki Mercedes - można tam zrobić wszystko (no może po za leżakowaniem w dębowych beczkach ). Jakbym wygrał te 35 milionów w Lotto to bym sobie kupił taki sprzęt. W polskich realiach, po za wyjątkami, to niestety wygląda tak, jakby tym "Mercedesem" jeżdzićw skarpetkach i sandałach. A mnie taki kierowca Mercedesa może jeździć nawet i na golasa, oby warzyli ciekawe piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 13 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A mnie taki kierowca Mercedesa może jeździć nawet i na golasa, oby warzyli ciekawe piwa Makaron nie zrozumiałeś aluzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komka Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) inwestor zamiast wziąć kogokolwiek, próbuje znaleźć piwowara wśród hobbystów. Jak ktoś chce rozwinąć hobby na pracę zawodową to miałby okazję zdobyć trochę doświadczenia i popracować na fajnym sprzęcie. Znaleźli piwowara. Z doświadczeniem pracy w browarze w Polsce i na Wyspach Brytyjskich. Szału jednak pewnie nie będzie. To nie piwowar niestety zwykle decyduje o asortymencie, ale właściciel lokalu. Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez MMX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi