czilajn Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Skromne 650 km w jedną stronę rozmawiałem z żoną jak nie będzie szkoły mieć to pewnie się zjawimy z dzieckiem jak nie wypali to w grodzisku na mur beton będę z pijakiem kuzynem Prawie 600km też mnie lekko straszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Skromne 650 km w jedną stronę rozmawiałem z żoną jak nie będzie szkoły mieć to pewnie się zjawimy z dzieckiem jak nie wypali to w grodzisku na mur beton będę z pijakiem kuzynem Przemo nie wiem jak to liczysz i co jeszcze po drodze chcesz zobaczyć ale wydaje mi się że masz od siebie ok 500 Jak busa zrobicie chętnie się przyłączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtyqwe Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 A tak wracając do kosztów, to co to dokładnie znaczy "w dobrych pieniądzach"? Wiadomo może ile weźmie Krynica? Żebym się zorientować czy warto czegoś noclegowego szukać w bardziej środkowej Polsce, to muszę wiedzieć o jakie mniej więcej sumy chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Jeżeli nie masz czegoś na oku konkretnego (jesteś właścicielem ośrodka, albo ktoś z Twojej rodziny lub bliskich znajomych), to nie zawracaj sobie w ogóle tym głowy. Zwłaszcza, że im dalej ode mnie, tym bardziej spada na taką osobę ciężar współorganizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Szkoda, że to nie Zawoja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Szkoda, że to nie Zawoja A dlaczego szkoda? Cudów tam nie ma, za to można w karczmie w weekend po głowie dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynekkk Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A ja i moja piękniejsza połowa, w tym roku, nie zależnie od miejsca, się pojawię. Proszę o zarezerwowanie dwóch miejscówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Wstępnie mogę się wpisać z żoną i z małą. Bus z Katowic to fajny pomysł jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Gostyń ja tam nie wiem jak od was ale ode mnie to niecałe 500 km więc może dojedźcie te 30 km a zaoszczędzicie 120 . A nawiasem mówiąc chętnie bym się wybrał na takowy zlocik ale fakt odleglość spora chociaż to jeszcze da się przeskoczyć... gorzej z wolnym w pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Tomek jest dobrym organizatorem. Sam chętnie (choć nie mam daleko do Krynicy) wreszcie się udam na zlot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) może następnym razem coś w bardziej centrum Polski ? proponuję: http://www.napoleonskazagroda.pl/ pozdrawiam Edytowane 19 Lutego 2012 przez fentel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Tomek a nie lepiej by było zrobić konkurs przed zlotem? wtedy można ładnie wydrukować dyplomy, przygotować nagrody, i wieczorem zrobić oficjalne ogłoszenie wyników i wręczenie nagród. A tak to w czasie zlotu będzie pewien niedosyt emocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Zloty BB odbywają sie co roku w innym rejonie kraju. Art nie jeździ osobiście i nie organizuje zlotu. Może więcej zaufania Tomku dla forumowiczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Tomek a nie lepiej by było zrobić konkurs przed zlotem? wtedy można ładnie wydrukować dyplomy, przygotować nagrody, i wieczorem zrobić oficjalne ogłoszenie wyników i wręczenie nagród. A tak to w czasie zlotu będzie pewien niedosyt emocji. Moim zdaniem organizowanie konkursu bez imprezy/przy imprezie towarzyszącej( zlot, giełda, warsztaty)mija sie z celem.Ile osób przybędzie na konkurs kibicować?Sędziowie, organizator i ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Anteks ja trochę rozumiem Elroya - jak konkurs jest na zlocie to komisja ma dużo piw do ocenienia i potem nie ma takiej przyjemności ze zlotu. Jaka będzie różnica czy obrady będą tydzień wcześniej czy na zlocie, dla organizacji konkursu, jeśli ogłoszenie wyników będzie podczas otwarcia zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Skoro to rozważania bardzo wstępne, to może tak, żeby wszystkim było bliżej, spotkać się w Górach Świętokrzyskich?? np tu http://www.centrum.scdn.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=29&Itemid=11 czy tu http://www.jodlowydwor.com.pl/menu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Mimazy - dzięki za linki, oddzwonię dzisiaj i dam znać. Jedno miejsce znam i jest ok. Mam nadzieję, że kwoty będą do przyjęcia. O Konkursie w wątku konkursowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Jako scyzorowi - ten pomysł może mi się tylko podobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) Jako scyzorowi - ten pomysł może mi się tylko podobać. Choć jestem warchołem z urodzenia, to z tamtąd pochodzi moja rodzina. Moja ciocia prowadzi gospodarstwo agroturystyczne we wsi po sąsiedzku z Wólką Milanowską, więc w razie czego podpytam się czy da się ceny jakoś negocjować etc Napewno są możliwe dodatkowe kwatery agroturystyczne dla zainteresowanych W pobliżu sporo atrakcji turystycznych, zarówno bezpośrednio blisko (św Krzyż, Słupia), jak i w niedalekiej okolicy (Kielce, Starachowice) Edytowane 20 Lutego 2012 przez mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 http://www.jodlowydwor.com.pl/menu.html Jestem na sobotę 25.02 umówiony z właścicielką na wizję lokalną oraz negocjacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Nic nie powiem mojej córce, bo znowu będzie chciała sprawdzić, czy ją wpuszczą na dużą tyrolkę w Bałtowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) http://www.jodlowydw...om.pl/menu.html Jestem na sobotę 25.02 umówiony z właścicielką na wizję lokalną oraz negocjacje. Podejście łagodne drogą asfaltową do Świętego Krzyża w kilka minut, po drodze Gołoborze i wieża telewizyjna. Na szczycie Klasztor z relikwiami drzewa św Krzyża, minimuzeum przyklasztorne (historii klasztoru oraz paraetnograficzne misyjne) krypty -szczątki Jeremiego Wiśniowieckiego. Po sąsiedzku w dawnym budynku więzienia duże Muzeum Przyrodnicze Dalej wały kultowe otaczające szczyt, wczesnośredniowieczne lub starsze, zejście drogą królewską do Nowej Słupi (ok 20-30 min) W samej Hucie znajduje się ośrodek- wioska tematyczna nawiązująca do życia codziennego w średniowieczu (nie byłem tam jeszcze) dla porównania w Nowej Słupi Centrum Archeologiczno- Kulturowe- rekonstrukcje zabudowań z okresu wpływów rzymskich, sąsiadujące z Muzeum Starożytnego Hutnictwa (oddział Muzeum Techniki) Edytowane 22 Lutego 2012 przez mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 http://www.jodlowydw...om.pl/menu.html Jestem na sobotę 25.02 umówiony z właścicielką na wizję lokalną oraz negocjacje. Tomek super że podjąłeś temat. Jak to się skończy to nie istotne, ważne że jesteś otwarty na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 dobry ośrodek bo bliżej Otwocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) http://www.jodlowydw...om.pl/menu.html Jestem na sobotę 25.02 umówiony z właścicielką na wizję lokalną oraz negocjacje. Jakbyś pomocy potrzebował to dzwoń powinienem dać rade wyrwać się z kieratu rodzinnego Edytowane 22 Lutego 2012 przez kaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi