kamil1_o Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) Witam; czy ktoś się orientuje czy można w słodowni w Bruntalu kupić słód w ilości detalicznej? http://www.sladovnabruntal.cz/kontakt/ Pozdrawiam Edytowane 19 Lutego 2012 przez kamil1_o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Daj zarobić naszym, trzeba wspierać naszych przedsiębiorców. http://www.homebrewing.pl/slody-jasne-c-7_39.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1_o Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Mam rodzinę pod granicą, i myślałem że przy okazji któryś odwiedzin mógłbym podjechać. Wszystko jest kwestią ceny, podejrzewam że w słodowni to troszkę taniej by można było dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 to napisz do nich i się dowiesz (google translator i jazda),no chyba ,że ktoś zna czeski ,albo w angielskim spróbujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Hej, ja tam kupowałem kiedyś ekstrakty, ale słodów nie, bo jeszcze wtedy nie zacierałem. Pisz po Polsku, dobrze znają nasz język.... bo język wroga trzeba znać, a przyjaciół wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1_o Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Słód pilzneński sprzedają po 11,50Kc/kg, co w przeliczeniu daje jakieś 2zł za kg. Co chyba jest dosyć opłacalną wyprawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Słód pilzneński sprzedają po 11,50Kc/kg, co w przeliczeniu daje jakieś 2zł za kg. Co chyba jest dosyć opłacalną wyprawą. To zależy skąd i po jaką ilość.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Słód pilzneński sprzedają po 11,50Kc/kg, co w przeliczeniu daje jakieś 2zł za kg. Co chyba jest dosyć opłacalną wyprawą. Cena jest, ale czy to netto czy brutto? Jakie ilości musisz kupić? Nikt Ci nie sprzeda 25 kg w takiej cenie. Dolicz transport. Wyjdzie, że będzie 1 zł na kilogramie taniej i co dalej? Kupisz 500 - 1000 kg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1_o Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Minimum to worek 50kg, odpisali jeszcze że cena podlega negocjacji przy większej ilości (pytałem o sprzedaż detaliczną). Transport to akurat mały problem bo jak wspominałem mam rodzinę przy granicy do której często jeżdżę a od nich to już jakieś 50km w jedną stronę. Zamawiając przez neta 50kg to trzeba dodać 40zł za kuriera, więc koszta transportu są powiedzmy takie same w moim przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Hej, a czy oni mają jeszcze pszeniczny? czy obecnie skupili się tylko na Pilsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1_o Opublikowano 22 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Dostałem informację tylko o Pilsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Hej, a czy oni mają jeszcze pszeniczny? czy obecnie skupili się tylko na Pilsie? Z tego co wiem, Bruntal nigdy nie produkował słodu pszenicznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1_o Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Mają tylko pilzneński Cena z VAT to 13,11Kc/kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Mają tylko pilzneński Cena z VAT to 13,11Kc/kg Przy zakupie 1 kg czy 1 tony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1_o Opublikowano 24 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 50kg. Przy zakupie większych ilości możliwość negocjacji ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSB_XIII Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Podłączę się pod temat. Widziałem na allegro brewkity z Bruntala - zna ktos ceny jakie maja u siebie ? Edytowane 30 Marca 2012 przez MSB_XIII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi