Jejski Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Dla Pana Andrzeja najserdeczniejsze życzenia urodzinowe! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaz Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Kolormar dużo zdrówka i samych udanych warek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 A zatem w dniu urodzin Andrzeju, życzę dużo zdrowia, sił witalnych i jeszcze wielu miejsc na podium. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Zaciekawiło mnie określenie "sił witalnych", bez obrazy dla wszystkich forumowiczów. Na początku myślałem, że to tyczy ludzi na "wykończeniu". Później pomyślałem że chodzi o siły do witania się, by mieć ich więcej. Na wiki pisze o sile życiowej co nie do końca wyjaśniło mi o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Zaciekawiło mnie określenie "sił witalnych", bez obrazy dla wszystkich forumowiczów. Na początku myślałem, że to tyczy ludzi na "wykończeniu". Później pomyślałem że chodzi o siły do witania się, by mieć ich więcej. Na wiki pisze o sile życiowej co nie do końca wyjaśniło mi o co chodzi. No chodzi o energię, power czy jak to tam nazwać, chyba siły witalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 No chodzi o energię, power czy jak to tam nazwać, chyba siły witalne. Mi bardziej kojarzy się to z pozytywnym nastawieniem, dzięki któremu właśnie zło tego świata do nas nie dociera w takim stopniu by nas niszczyć od środka. To pozytywne nastawienie daje nam siły do życia i nie zniechęcają nas niemiłe niespodzianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Kolomar, gagarin - Wszystkiego najlepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 100 lat dla solenizantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Kolomar wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Kolomar 100 lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Sto lat dla dzisiejszych solenizantów. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Czes, wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_ia4 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Sto lat dla solenizantów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi