wena Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Gratulacje dla Rodziców. Niech sie chowają zdrowo, a telent do warzenia piwa mają już w genach. No to nowe warki chyba też będą podwójne. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shlangbaum Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Gratuluję i życzę powodzenia. Mój maluch przyszedł na świat miesiąc temu i absorbuje sporo czasu (czytaj: nie mam kiedy piwa zabutelkować ) - przy dwóch rzezimieszkach dopiero będziesz miał robotę Edytowane 22 Maja 2008 przez shlangbaum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Tzi - coś Cię tu ostatnio nie ma, ale oczywiście życzę 100 lat i spełnienia marzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 tzi - wszystkiego najlepszego, sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzi Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Dzięki, ostatnio zabiegany jestem a i w pracy nie mam internetu ;-). Za to jutro mam w planie warzenie piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Za to jutro mam w planie warzenie piwa A to dobra nowina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Elroy!! Najszczersze gratulacje!! Niech sie pociechy mają zdrowo!! To dopiero będzie kiedyś browar rodzinny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Uff! Udało mi się na dłużej dorwać do komputera. Na szczęście wróciłem już do naszego pięknego kraju. Dziękuję Wszystkim za gratulacje. Wszystkim, którzy mieli ostatnio urodziny, życzę samych udanych warek oraz spełnienia pozostałych marzeń!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Wszystkiego najlepszego dla Wesołego - samych dużych i udanych warek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Wesołemu wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Dziękuję, dziękuję. Zapraszam na piwko przy najbliższej okazji, np na giełdzie w Żywcu, wezmę jakieś beczułki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Wesoły - wszystkiego naj- naj Super piwa, super wina i wiele radości z winnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 To i ja się przyłączam do życzeń, komu jak komu ale Wesołemu to trza powinszować. Oby mu winnica rosła w siłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jacorregis - wszystkiego najlepszego Miło byłoby Cię tu znów widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Krzysiek samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 dzisiejszemu jubilatowi Piotowi samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Mjd - Sto lat i zdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Wszystkiego dobrego dla Anteksa :) :) Samych udanych piw i sukcesów organizacyjno-konkursowych ps: o mało co, przez bug na forum, przegapilibyśmy urodziny kolegi. Dzięki Dori za czujność ! Nad poprawką pracuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Anteks- wszystkiego najlepszego samych piwowarskich sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 ANTEKS wszystkiego najlepszego. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Życzę również wszystkim solenizantom sto latek....tylko kto by w tych czasach chciał wytrzymać sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ha Będę pierwszy kopyr życzę 100 lat, wielu udanych i ciekawych warek i rzecz jasna spełnienia wszystkich marzeń Twoje zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Kopyr wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dalszych sukcesów w konkursach piwnych i tylko najlepszych warek. Udane i tak muszą być wszystkie. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi