anteks Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 wena wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Wena 100 lat i weny do warzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artus Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 najlepszego :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Adbis,wena dolaczam sie do życzeń. Wielu Wspanaialych Warek!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) wszystkiego najlepszego Wena, tylko udanych warek:tort::D Edytowane 10 Grudnia 2008 przez ro_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) Wszystkiego najpiwniejszego Wena. Edytowane 10 Grudnia 2008 przez Makaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) Dziękuę za życzenia. Dla mnie pierwsze na tym forum Wasze zdrowie Edytowane 10 Grudnia 2008 przez darko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dziękuję wszystkim za pamięć i życzenia. Zgodnie z sugestiami biorę się za przygotowanie warki i warzenie. Będzie to porter bałtycki. Kiedyś widziałem na ścianie napis "Chorzów żąda dostępu do morza" i żeby przybliżyć trochę to nasze morze do Chorzowa mój porter nazywa się chorzowski. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 Wena! Sąsiedzie! Lekko spóźnione, ale piwne i szczere życzenia samych udanych warek oraz sukcesów konkursowych w kraju, a może i za granicą... Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dziękuję HRAPEK za życzenia za granicą tym razem nie wyszło. Za mocna konkurencja z Polski. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Kolmas i wogosz wszystkiego Najpiwniejszego z okazji urodzin !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Tylko udanych warek . JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Infam, 100 lat! Krzysiu, życzę Ci samych udanych warek i oby ten rok był równie (albo i lepiej) pomyślny w Żywcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Życzę sukcesów w branży piwowarskiej. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 18 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Infam wszystkiego najlepszego Sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dzięki! Następne to 40... Czyli z górki Ale póki co poszaleję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Dzięki!Następne to 40... Czyli z górki Ale póki co poszaleję. A niech im nóżka spuchnie... - ten powyżej to mój trzynasty post!. Na browar.biz miałem urodziny na 13 stronie. Nie wiem czy zdążę poszaleć. Od dziś będę żył tak, jakby to był mój ostatni dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Wszytskiego Najpiwniejszego!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego dla coreczki BaronVonZuka z okazji narodzin Poki co jest nieletnia to bez piwa, ale jeszcze tylko 18 lat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Opal wszystkiego najlepszego, a jutro to dopiero... :beer::beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 INFAM trzeba trochę rozrabiać i grzeszyć dlatego, że Bozia tych porządnych bierze od razu. Mniej porządnym zostawia czas na poprawienie się. OPAL wszystkiego najlepszego i trochę się stosuj do zasady powyżej.JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Infam, spóźnione ale szczere, wszystkiego najlepszego Opal także wszystkiego najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opal samych udanych warek Sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Opal wszystkiego najpiwniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opal79 (? 1979-2009) Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 No to w takim razie wszystkim Baaaaaaaaaaaaaardzo dzieękuje ża życzenia urodzinowe. A impra jest dopiero dziś wieć moje i wasze zdrowie:beer::beer::beer::beer::beer::beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi