olgierd Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witajcie Piwowarki i Piwowarzy. Mam na imie Olek, mieszkam w Radzionkowie (Śląsk) i jestem zapalonym wędkarzem a od kilku dni także początkującym "raczkującym" piwowarem. Gustuję w piwach ciemnych i od takiego też zacząłem. Pierwsza warka - "Mistr Sladek - Tmave". Ambicje ? Jak najbardziej prawdziwe warzenie z naturalnych składników. Mam nadzieję, że pomożecie mi przejść przez poczatki tego jakże ciekawego hobby Jeszcze raz witam i życzę zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych. Pozdrawiam Olek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witaj na 4um samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witaj na forum i piwowarskich sukcesów życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
re5pect Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam. Też dopiero zaczynam więc życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witaj na forum Życzę samych udanych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam sąsiada za miedzy. Jak najszybciej zacieranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam i samych udanych piwek życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Powodzenia w piwowarzeniu i nie zrażaj się niepowodzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Śląsk, zamiast zagłębiem węglowym, stanie się niedługo zagłębiem piwowarów. Witam na forum i życzę, żebyś się wkręcił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Cześć Olek pozdrawiam z Rydułtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Część Olek. Też lubię spędzać czas nad wodą z kijem w dłoni, powodzenia. Najlepsze życzenia wielkanocne dla Ciebie i Twojej rodzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi