Marusia Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) Witajcie, zamieszczam tego posta w dziale "sklepy", aczkolwiek planowana inwestycja jest czymś szerszym - wyjaśnienie poniżej:-) Panie i Panowie, poniżej załączam linkę do ankiety, za której wypełnienie będę dozgonnie wdzięczna Ankieta ma na celu zbadanie zapotrzebowania naszej coraz liczniejszej braci piwowarskiej, oraz braci jeszcze nie piwowarskiej, ale chcącej dołączyć do tego grona na m.in. specjalistyczne szkolenia i sklep z surowcami i sprzętem. Byłby to ośrodek zarówno internetowy, jak i stacjonarny - szkolenia, warsztaty praktyczne + sklep w jednym miejscu. Lokalizacja: Wrocław, ale proszę o odpowiedzi nie tylko z Wrocławia, gdyż ośrodek też będzie realizował szkolenia w innych miejscowościach, jeśli będzie takie zapotrzebowanie. Proszę też o komentarze do ankiety w tym temacie. Wasze http://www.ankietka.pl/survey/show/id/18897/piwowarstwo-domowe.html Edytowane 15 Grudnia 2008 przez Marusia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Ta ankieta jest niepelna w czesci z jakiego wojewodztwa nie ma wyboru: województwo brytyjskie Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Makaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam5 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Z tego co widzę to ankieta zawęża grono osób chętnych do jej wypełnienia do 55 roku życia. Bardzo mi przykro jestem w grupie powyżej tego ostatniego przedziału. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 oooo Marusiaaaaa to jest gafa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Wypełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Wypełnione i skomentowane - czekam na sumaryczne wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdzio Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Mnie to nie dotyczy (69) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nie myślałem, że czas aż tak szybko leci jeszcze tydzień temu bym się zmieścił. Szkoda, że tak wcześnie się urodziłem. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Cześć, już na browar.bizie przepraszałam, ankietę układał młody człowiek, któremu widocznie 55 lat wydawało się jakąś może magiczną liczbą, co, oczywiście nie usprawiedliwia tego, że nie zauważyłam błędu. Ja osobiście nie zamierzam rzucać warzenia za te parę lat:D Postaramy się naprawić babola:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek258 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Witam, chciałbym poinformować że granica wiekowa została już zmieniona, toteż zapraszam już wszystkich do wypełnienia ankiety, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Witajcie, zamieszczam tego posta w dziale "sklepy", aczkolwiek planowana inwestycja jest czymś szerszym - wyjaśnienie poniżej:-) Panie i Panowie, poniżej załączam linkę do ankiety, za której wypełnienie będę dozgonnie wdzięczna Ankieta ma na celu zbadanie zapotrzebowania naszej coraz liczniejszej braci piwowarskiej, oraz braci jeszcze nie piwowarskiej, ale chcącej dołączyć do tego grona na m.in. specjalistyczne szkolenia i sklep z surowcami i sprzętem. Byłby to ośrodek zarówno internetowy, jak i stacjonarny - szkolenia, warsztaty praktyczne + sklep w jednym miejscu. Lokalizacja: Wrocław, ale proszę o odpowiedzi nie tylko z Wrocławia, gdyż ośrodek też będzie realizował szkolenia w innych miejscowościach, jeśli będzie takie zapotrzebowanie. Proszę też o komentarze do ankiety w tym temacie. Wasze http://www.ankietka.pl/survey/show/id/18897/piwowarstwo-domowe.html Marusia czy jakieś wnioski dotyczące sklepu piwowarskiego we Wrocławiu są już wyciągnięte. Możemy się spodziewać że coś powstanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Cześć, już niebawem się dowiesz wszystkiego, a dokładnie to 1 marca:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyfronik Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 (edytowane) Cześć, już niebawem się dowiesz wszystkiego, a dokładnie to 1 marca:-) A dziś 1 marca. Edytowane 1 Marca 2009 przez cyfronik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Cześć, już niebawem się dowiesz wszystkiego, a dokładnie to 1 marca:-) A dziś 1 marca. No bo to będzie dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 No kruca bomba, niestety, przygotowania są masakryczne, zatem jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik (piątek z Pankracym zacznie się kręcić). Bardzo niecierpliwych zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 No niestety, niemiłe dobrego początki - jeszcze trochę pracy nas czeka, zatem jeszcze kolejną chwileczkę trzeba poczekać. Ja już się nie mogę doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Na pewno będzie to na Dzień Kobiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 No niestety nie, z przyczyn niezależnych ode mnie potrwa to jeszcze jakiś czas. Nie podaję już nawet żadnego terminu, bo może być różnie. Ale do końca marca się zmieścimy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 To może na Pierwszy Dzień Wiosny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Nie chce nic mówić byle nie 1 kwietnia bo to jakieś jaja mogą być ahhahahah :lol::lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Nie chce nic mówić byle nie 1 kwietnia bo to jakieś jaja mogą być ahhahahah :lol::lol: No co ty... jaja to będą dopiero 12-13.04. Sorry, nie mogłem się powstrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi