pieddro Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Jeśli macie pod ręką jakiegokolwiek Auchana, to wszystkie rodzaje płatków (owsiane, pszenne i żytnie) są dostępne jako firmowy produkt auchana w alejce minimarket (alejka z produktami w czymś a'la opakowanie zastępcze - sama folia i nadruk) 0,6 kg - 1,68 PLN Oskaliber 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Dzięki za informacje, tak się składa, że akurat szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Podejrzewam że w każdym większym markecie można dorwać płatki... Ja kupowałem w Le clerku oraz w Kauflandzie i były po około 2 zł za 0,5 kg. Jak nie znajdziecie płatków błyskawicznych to widziałem pszenice na kutie, którą śrutujesz i dodajesz razem ze słodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Podejrzewam że w każdym większym markecie można dorwać płatki... Ja kupowałem w Le clerku oraz w Kauflandzie i były po około 2 zł za 0,5 kg. Jak nie znajdziecie płatków błyskawicznych to widziałem pszenice na kutie, którą śrutujesz i dodajesz razem ze słodami. oj kolego właśnie o to chodzi że płatków pszenicznych nie uswiadczysz , ciężko dostać .Co do pszenicy na kutie moim zdaniem trzeba ja z kleikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 W Auchan są. Co do jakości tych płatków.... Często na śniadanie jemy owsiankę, najczęściej z płatków z Lidla (polecam), z owsianych z Auchan, nie dało się zjeść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 oj kolego właśnie o to chodzi że płatków pszenicznych nie uswiadczysz , ciężko dostać .Co do pszenicy na kutie moim zdaniem trzeba ja z kleikować w tesco są błyskawiczne: jęczmienne, żytnie, pszenne itp, itd......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi