lukasz1202 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Postaram się być z dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 No ja obowiązkowo, głowy nie dam, że z żoną będę... ale się postaram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B-BACK Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ja też będę, prawdo podobnie z dziewczyną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyM Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Sorry ja jednak odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_W Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 A ja za to będę ze swoimi piwami, dziewczyną już się chwaliłem. Teraz wolał bym jednak piwem domowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Członkowie PSPD! Ustaliliśmy ostatnio, że zakładamy Oddział Terenowy. Czy termin zebrania założycielskiego 27.09 pasuje? Jeśli tak to wysyłam pismo do 'centrali'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mi pasuje, i mam nadzieję, że to się nie zmieni ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamot1 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mi nie pasuje, bo będę w tym dniu w Warszawie - sędziuję przez weekend na Warszawskim Konkursie Piw Domowych. Jeśli jednak zebranie ma odbyć się w terminie proponowanym przez Dino, to ja zdalnie oddaję swój głos na prezesa oddziału Daniela Dudę p.s. Czy myśleliście już o wyjeździe na Warszawski Festiwal Piwa w dniach 10-12 października 2014? Ja się wybieram, więc może ktoś dołączy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Dzięki za głos:) Myślę o festiwalu ale nie wiem czy pojadę. Czym chcesz jechać, na ile dni, gdzie planujesz nocleg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamot1 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Będę jechał najprawdopodobniej z żoną i pewnie pojedziemy Radexem lub jakimś innym Polskimbusem itp. aby nie musieć stresować się ilością promili dnia następnego. Gdzie nocuję, to jeszcze nie myślałem, ale chyba będę jechał w piątek i wracał w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Mi również pasuje... przynajmniej na razie. Co do wyjazdu to obawiam się, że budżet mi się nie zapnie jeśli pojadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 W niedziele zbieram szyszki marynki. Jeśli ktoś jest chętny na mokrą szychę to zapraszam do mnie wieczorem po odbiór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Kurna, moja marynka nawet obrodziła, ale niestety kilka dni temu straciła życie :-/ została pomyłkowo "wypielona" z chwastami :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mam 0,5kg mokrej szyszki marynki. Dziś zbierana. Jak ktoś reflektuje to chętnie oddam. Jak nie to wysuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mam 0,5kg mokrej szyszki marynki. Dziś zbierana. Jak ktoś reflektuje to chętnie oddam. Jak nie to wysuszę Ja bym chętnie trochę przygarnął Słody powinienem mieć w poniedziałek, więc można byłoby coś uwarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyM Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Oki - powróciłem do żywych z urlopu.... To spotkanie założycielskie to na którą godzinę? Dostałem maila z "centrali" ale bez doprecyzowania tego arcyważnego tematu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Chmiel wylądował w zamrażalce. Spotkanie to chyba na 12:00. Czekam jeszcze na potwierdzenie od starostwa, bo to ma być taka łączona impreza z atrakcjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamot1 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 A ja nie dostałem maila z "centrali"... hmm był jakiś komunikat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 A ja nie dostałem maila z "centrali"... hmm był jakiś komunikat? Artur, sprawdź w spamie, gmail mógł go tam wrzucić. Mi outlook też wrzucił te maile w spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamot1 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Paweł masz rację - miałem maila w spamie. Daniel, ja w kwestii formalnej - masz jakieś wieści z "centrali" na temat potrzebnej minimalnej ilości członków na zebraniu założycielskim, aby oddział został założony. Czy wystarczy tylko deklaracja chęci wstąpienia do oddziału? Czytałem statut i tam nic nie jest napisane, więc zakładam, że jest to forma deklaracji i jakaś minimalna obecność nie jest wymagana. Pytam, tylko aby nie było wtopy przy zakładaniu ze względu na nie zebranie się grupy założycielskiej. Ja na 99% nie będę mógł przybyć tego dnia, ale chęć przystąpienia do oddziału deklaruję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_W Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Szanowni koledzy zapisałem się do Stowarzyszenia. Ja go nie potrzebuję, ale ponoć one mnie bardzo. Poza tym teraz na równi będę mógł z Wami debatować Na horyzoncie rysuje się cień szansy, że może w sobotę, później, uda mi się dotrzeć. Jeśli tak to złożę podpis w odpowiednim miejscu. Jeśli nie dotrę, to zapamiętajcie moje słowa: Zawsze postępujcie zgodnie z duchem craftu. Kamot1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyM Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Są znane jakieś konkrety godzinowe w temacie tego spotkania? Mam u braciaka za świadka przy podpisywaniu papierów małżeńskich robić w sobotę i muszę się jakoś wstrzelić.... Przydałoby się już wiedzieć co i gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Panowie, kilka spraw: Wszystko zaczyna się o 12:00 na zamku w sali Kromera. Przybywajcie na tą godzinę, bo głównymi odbiorcami tego wydarzenia jesteśmy my - piwowarzy. Ja będę warzył Rosankę na podstawie receptury od tegorocznego zwycięzcy Warmińskiego KPD, więc ok 6 godzin tam będę Piwo uwarzę zgodnie z duchem kraftu oczywiście Potrzeba mi 10g lawendy. Jest ktoś w stanie załatwić i zabrać ze sobą? Jeszcze jedna sprawa - potrzebuję głowicę do kapslownicy na duże kapsle 31mm. Jeśli ktoś robi zakupy w najbliższym czasie to proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyM Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 mam lawendę - zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_W Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 A czy w okolicach 20 planujecie jeszcze oblewać zawiązanie oddziału? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi