JacekKocurek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Niniejszym chciałbym tu serdecznie podziękować Jejskiemu za udzieloną mi pomoc. Andrzej pomógł mi bezinteresownie, poświęcając dla mnie część swojego urlopu. Andrzeju, jesteś WIELKI elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Co racja to racja. Andrzej to równy gość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jacku nie tak publicznie, bo dostałem rumieńców. Zawsze twierdzę że piwowarzy to piękna, wielka rodzina i pomaganie sobie to naturalny odruch. Jeszcze dla uściślenia, nie bezinteresownie tylko za jedno Jak już się odrobisz i przeprowadzisz to się spikniemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Miałem okazję kolesia poznać osobiście,będąc przelotem w Jego okolicach. Zostałem zaproszony, ugoszczony i poczęstowany wyśmienitymi produktami. Tak więc potwierdzam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Jejski jak dla mnie to nieoceniona skarbnica wiedzy ! A co najważniejsze zawsze chętnie służy pomocą :] Praktycznie o każdej porze dnia mogę na niego liczyć. Andrzeju - dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi