AgaL Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 To już oficjalna informacja . W Bieszczadach, a konkretnie Uhercach Mineralnych buduję Centrum Ursa Maior, którego integralną częścią będzie wytwórnia piwa rzemieślniczego. Nepotyzmu nie będzie, zatrudnię tam siebie. Co do szczegółów piwowarskich - na początek planowana jest taka liczba tankofermentorów, która pozwoli na produkcję 6000 hl piwa rocznie. Uroczyste rozbicie butelki piwa o warzelnię planujemy na początek maja 2013 r. Matki chrzestnej jeszcze nie wybraliśmy. Proszę o zgłaszanie odpowiednich kandydatek. To duża inwestycja, finansowana z pieniędzy własnych, zapożyczonych z banku oraz wkładu akcjonariuszy, którym tutaj dziękuję za bezgraniczne zaufanie i wsparcie. Każdy będzie mieć możliwość dorzucenia swojej cegiełki (lub pustaka) do tego wspaniałego przedsięwzięcia, tj. zainwestowania w niedaleką przyszłość dobrego piwa rzemieślniczego. O szczegółach poinformuję Was w najbliższych tygodniach. Potraktujcie ten wpis jako informację. Z racji nawału pracy i spraw nie będę mogła poświęcić Wam zbyt dużo czasu odpowiadając na pytania na obu forach piwowarskich. Na tym etapie nie planuję także konta na Facebooku. Postępy prac i relacje z budowy możecie śledzić na naszym blogu pt. „Budujemy Centrum Ursa Maior” tutaj. Tam też jest możliwość komentowania i zadawania pytań. Na stronie ursamaior.pl jest także informacja kto się kryje za projektem, dlaczego nazywamy się Ursa Maior, jakie znaczenie ma nasze logo, jakie inne rzeczy robimy, itd. Trzymajcie kciuki i wznieście toast dobrym piwem! Rafek00 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 No to powodzenia zycze i mam nadzieje napic sie waszego piwka wkrotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Jesteś bardzo odważna.Zyczę Tobie,z całego mojego serca,sukcesu w tym działaniu.Masz punkt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Aga , kciuki trzymam mocno a o jakość piwa jestem spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Wszystkim dziękuję za dotychczasowe i przyszłe słowa otuchy . Są bardzo potrzebne. Tak jak pisałam, nie będę mogła odpisywać na wszystkie pytania. Uprzedzam, że nie wiem jakie to będą piwa (postaram się warzyć dobre), nie wiem czy będą podkładki i koszulki . Mogę za to powiedzieć jaki beton i jaka stal . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 A sam browar jakiej firmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ursa Maior Sp. z o.o. SKA. Kuchnia Piwowarki Agi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Sami zbudujecie system? Pogratulować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Na 99.99% PSS Svidnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Gratulacje! To już drugi rzemieślniczy (będzie) i drugie spektakularne przedsięwzięcie kobiety-piwowara (tj. reaktywacja grand-champa Dori). Koncepcja i cała otoczka, przednia klasa. Tylko trzymać kciuki... i ciesze się, że pewna wizyta w Zagrodzie Magija nie była przypadkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Trzymamy kciuki! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Już wiem kiedy wreszcie pojadę w Bieszczady Jak będzie browar działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 To ja od razu zgłaszam swoją kandydaturę na matkę chrzestną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 OK. Kandydatura przyjęta. Masz jeszcze parę miesięcy aby popracować na piersiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Jakbyście potrzebowali jeszcze ojca chrzestnego to ja bardzo chętnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ojca chrzestnego będziemy potrzebować do ochrony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Powodzenia Aga. Myślę że kilka matek z jajami się znajdzie i będzie trzeba zrobić eliminacje. Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Dodam, że rodzicie chrzestni muszą być zamożni. Ja od mojego dostałam na komunię 18000 zł i kupiłam sobię radio zodiak z kolumnami! Hahaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Aga, trzymamy kciuki. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Niezły budynek Gdyby jeszcze było bliżej w Bieszczady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Z całego serca życzę samych sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ja również życzę powodzenia. Znając Agę myślę, że wszystko się uda w 100 %. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 powodzenia i cierpliwości szczególnie z Polską biurokracją p.s majówkę już planuję w Bieszczadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 5 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Jeżeli śledzicie naszego bloga z budowy Centrum Ursa Maior, to wiecie, że prace idą pełną parą. Jeżeli nie czytacie, to informuję, że wszystko jest OK! Jeżeli wierzycie we mnie i powodzenie tego przedsięwzięcia, to zachęcam do wzięcia udziału w budowie Centrum Ursa Maior. Za niewielką kwotę można stać się Mecenasem Ursa Maior! Więcej szczegółów znajdziecie tutaj! Chcących zainwestować większą sumę, zapraszamy do kontaktu inwestorzy@ursamaior.pl. Szczegóły przekażemy Wam w bezpośrednim kontakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi