leszcz007 Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 aaaa..... no właśnie, w poniedziałek będziemy mieli pewność co do dostępności obiektu. Zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Rozwiązań zawsze jest kilka. Istotne jest spotkanie, nie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 (edytowane) Ja chyba też bym się zjawił ale z noclegiem we Wrocławiu ciężko Jak ktoś ma jakiś tani hotel na złożenie zwłok to bym prosił ( nie wiem jak z akademikami czy dalej można się kimnąć?) chyba że impreza cało nocna do bladego świtu Jeszcze zagadam do znajomego czy mnie nie przenocuje i muszę jeszcze browarki w miarę rozsądnie przewieść Edytowane 22 Września 2012 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Rozwiązań zawsze jest kilka. Istotne jest spotkanie, nie miejsce Taaa jeess Nie pamiętam dokładnie - czy jest tam miejsce na ognisko? Gdyby ktoś zmarzł można by się ogrzać bo z grilla mało ciepła będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Wezmę wiśnióweczki to się rozgrzejemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 W akademikach powinni mieć jakieś miejsca do kimnięcia, jak nic nie znajdziesz, to coś Ci wykombinujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Mogę przenocować jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Panowie, z powodu prywatnego nie jest w stanie być na tej imprezie, co znaczy, że odpadają też tereny rekreacyjne Volvo... sorry, ale nic nie jest w stanie zrobić. Może uda się późniejszy termin, ale nie obiecuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Spotkanie jednak się odbędzie, po krótkiej polemice, moja Szacowna Małżonka zgodziła się na zrobienie grilla u nas w ogródku Tak więc zapraszam wszystkich serdecznie. Adres zainteresowanym podam na PW (nie ten co na mapie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelLC Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Czemu te spotkania zawsze wypadają w weekend kiedy nie ma mnie we Wro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Jednak nie przyjadę, jestem zawalony robotą (oczywiście akurat na tą sobotę!;/) Nie wiem w sumie ile osób będzie teraz, bo z tego co widziałem będzie padać, więc opcja ogrodu chyba jutro też odpada, a moglibyśmy wyznaczyć jakiś inny termin i spotkać się już w jakimś lokalu co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Jak zwykle marudzenie i wymówki a tak poważnie, to na jutro zapowiedziało się tylko 4 osoby/pary, ale mimo wszystko impreza się odbędzie. Czy będzie grill czy nie zobaczymy. Co do spotkań w knajpie, to trzeba będzie wyznaczyć jakiś dogodny termin. Jest tylko jedne delikatny problem - knajpa o której wcześniej pisałem właśnie się zamknęła i mają ją wyburzyć będziemy szukać jakiegoś innego przyjaznego lokum. Ma ktoś jakieś pomysły/kontakty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Mam dobry kontakt z kolesiem w Bramie Oławskiej. Każdy ma tam raczej dobry dojazd, facet jest amatorem domowej roboty napitków, więc może się coś uda. Ale próbę podejmę dopiero jak wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie kto nie był niech żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 dziękuję za zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie kto nie był niech żałuje Nie byłem, nie mogłem, żałuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Na pewno będą jeszcze kolejne spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 w ogródku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi