elroy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zamykamy Idę się napić rosyjskiego napoju gazowanego z lekką domieszką alkoholu Jutro podsumowanie i dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Kruca fuks nie zdążyłem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No dobra, okoliczności mogą powodować opóźnienie reakcji Jerzyn zamyka. Wasze zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 jeszcze raz edit: Swiaderny@ A edycja wcześniejszego falstartu się liczy, bo już w Nowym Roku (niby lepszym)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Ja piję ukraińskie białe pszeniczne niepasteryzowane. Prawie jak szampan, prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No był minutowy falstart, ale liczy się przecież chęć i zaangażowanie. Będą Panowie zadowoleni "Zamykamy" dyskusję do 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Do polnocy ciagle mam 35 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 No tak W domu spędzacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Tak, mateos. Dzięki, w końcu się udało . Mogę iść się dalej bawić, życzę wszystkim wspaniałej zabawy do białego rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Do polnocy ciagle mam 35 minut A Scooby pewno jeszcze w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 31 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Coś koło dobranocki http://24timezones.com/pl_czas/detroit_czas_lokalny.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 no, 6 godz. różnicy in plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winger Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nosz kurcze teraz trzeba kolejny rok czekać żeby znajomi informatycy moje piwowarstwo na poważne wzięli do siebie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A ja co roku o tym pamiętam, tylko stwierdzam zawsze, że mi to nie potrzebne. Zostawiam tym, co im na tym zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 No tak W domu spędzacie ? W domu. Spokojnie w małym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Niestety nowy rok rozpoczalem grypa, zatem konta pozakladam wieczorem albo jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nowi użytkownicy założeni. Jeżeli nie było przesłanek, login jest taki sam jak nick na forum (z wyjątkiem kolegi Afghan, który prosił o zmianę) Za chwilkę na PW znajdziecie hasła do skrzynek. Dane niezbędne do logowania: Webmail: http://poczta.piwo.org (możesz tam zmienić hasło) serwery pop3(s), smtp(s), imap(s): piwo.org Na standardowych portach dla tych usług (dla użytkowników TP również port smtp 587) login: użytkownik@piwo.org quota: 200MB Kilka standardowych spraw Konta są chronione przed spamem (na tyle ile się da), ale nie chronione przed wirusami plikowymi. Nie używajcie ich do przechowywania nielegalnych plików etc. Jeżeli posiadasz gmaila, to możesz go użyć do wygodnego pobierania maili z piwo.org. Konta nie używane ponad rok są kasowane, jak również te z których wyjdzie spam. Miłego użytkowania, w razie problemów proszę pisać na PW. skybert 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Super, dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzięki elroy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Podziękował! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Dzięki pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Chciałem dzisiaj dodać parę osób do książki adresowej i przy próbie zapisu wyskakuje błąd, w czym problem?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Po migracji z kolejnych wersji webmaila zmieniła się struktura bazy danych z którą to sobie instalator nie poradził i trzeba to ręcznie posprzątać. Zabieram się za to od jakiegoś pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 No to czekam na sprzątanie, byle nie drugie pół roku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi