antonio Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 wogosz byla juz jakas selekcja piw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 (edytowane) Przed chwilą zakończyłem kodowanie piw do konkursu. W sumie zgłoszone zostały 53 piwa i we wszystkich kategoriach konieczna będzie preselekcja. Oto lista uczestników konkursu z podziałem na poszczególne style: WEIZEN: 1. Krzysztof Czechanowski / Undeath 2. Adam Czogalla / bzium1986 3. Tomasz Gromadziński 4. Artur Jakubas / Art200 5. Krzysztof Juszczak / Josefik 6. Łukasz Kojro / Związkowiec 7. Marcin Kołodziejczyk / Kolomar 8. Piotr Kucharczyk / Ekotechnika 9. Agnieszka Łopata / AGAL 10. Michał Madziar i Jędrzej Potoniec / Smaug 11. Maciej Majchrzak / Atebo 12. Przemysław Odrobny / Przemczysław 13. Wiktor Saczuk / Wsaczuk 14. Andrzej Smyk / Anteks 15. Jacek Stachowski / Stasiek 16. Jan Staszewski / Pjast 17. Adam Śmiglak / Mero 18. Adam Wróbel / Pieron BELGIAN PALE ALE: 1. Łukasz Antoniak / Antonio3 2. Krzysztof Czechanowski / Undeath 3. Adam Czogalla / bzium 1986 4. Artur Jakubas / Art200 5. Sławek Knopik / Slawek1k 6. Marcin Kołodziejczak / Kolomar 7. Michał Kozłowski / Kozee 8. Piotr Lisiewski / Lisiewski 9. Agnieszka Łopata / AGAL 10. Andrzej i Jerzy Miller / Andy 11. Przemysław Odrobny / Przemczysław 12. Tomasz Pietruczanis / Havran 13. Marcin Sojka / Cyneq 14. Marcin Stefaniak / Bimbelt 15. Adam Śmiglak / Mero 16. Adam Wróbel / Pieron OATMEAL STOUT: 1. Marek Chudy / Wyvern 2. Adam Czogalla / bzium 1986 3. Szymon Kierszniowski / Sziszi 4. Sławek Knopik / Slawek1k 5. Łukasz Kojro / Związkowiec 6. Piotr Kowalski / kwl 7. Michał Kozłowski / Kozee 8. Piotr Kucharczyk / Ekotechnika 9. Krzysztof Kula / Kuli 10. Agnieszka Łopata / AGAL 11. Przemysław Odrobny / Przemczysław 12. Waldemar Pitala / Giziu 13, Łukasz Przedwojewski / Lukaszpe 14. Tomasz Schutz / Łumek_pl 15.J an Staszewski / Pjast 16. Stanisław Szeliga 17. Adam Śmiglak / Mero 18. Adam Wróbel / Pieron 19. Krzysztof Zborowski / Zborek Przed konkursem ok. godz. 9 przewidujemy dla sędziów kalibrację za pomocą piw referencyjnych, a następnie ok. godz. 10 rozpoczęcie konkursu. Życzę wszystkim sukcesów w konkursie! Edytowane 9 Listopada 2012 przez wogosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 a okolo ktorej godziny mozna sie zjawic na wyniki na konkursie? Bo chyba siedzenie tam od samego rana nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 a okolo ktorej godziny mozna sie zjawic na wyniki na konkursie? Bo chyba siedzenie tam od samego rana nie ma sensu Konkurs powinien zakończyć się ok. godz. 12:30 - 13:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomar Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Przed chwilą zakończyłem kodowanie piw do konkursu. W sumie zgłoszone zostały 53 piwa i we wszystkich kategoriach konieczna będzie preselekcja. Oto lista uczestników konkursu z podziałem na poszczególne style: BELGIAN BLOND ALE: Aż sprawdziłem, czy aby piwa w złej kategorii nie wysłałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Przed chwilą zakończyłem kodowanie piw do konkursu. W sumie zgłoszone zostały 53 piwa i we wszystkich kategoriach konieczna będzie preselekcja. Oto lista uczestników konkursu z podziałem na poszczególne style: BELGIAN BLOND ALE: Aż sprawdziłem, czy aby piwa w złej kategorii nie wysłałem Wszysykich przepraszam, oczywiście konkurs jest w kategorii: BELGIAN PALE ALE Wczoraj jak pisałem było już późno i miałem strasznie "wymieszane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 a okolo ktorej godziny mozna sie zjawic na wyniki na konkursie? Bo chyba siedzenie tam od samego rana nie ma sensu Spotkanie z piwowarami, dyskusje, degustacje nie maja sensu? Wyniki można zobaczyć wieczorem w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 jak najbardziej na miejscu sa. chodzilo mi o mniej wiecej plan konkursu w jakich godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Przed konkursem ok. godz. 9 przewidujemy dla sędziów kalibrację za pomocą piw referencyjnych Tak z ciekawości, jeśli można, jakie piwo/piwa będę referencyjnymi dla Oatmeal Stout? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Przed konkursem ok. godz. 9 przewidujemy dla sędziów kalibrację za pomocą piw referencyjnych Tak z ciekawości, jeśli można, jakie piwo/piwa będę referencyjnymi dla Oatmeal Stout? "Dobry wieczór" z Pinty i "Barney Flats Oatmeal Stout" z Anderson Valley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Niestety nie mogliśmy pojawić się osobiście w Poznaniu i z niecierpliwością czekamy na wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Super impreza, dzięki wszystkim za mile spędzone godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 (edytowane) Kilka słów w prasie http://www.gloswielk...aleria-material http://www.mmpoznan.pl/431473/2012/11/10/trwa-poznanski-festiwal-piwa-zdjecia?category=news Edytowane 10 Listopada 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 O cool! Dzięki Anteks za wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Impreza zapewne jeszcze trwa,niebawem Wojtek ogłosi oficjalne wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Wszystko co dobre szybko się kończy. Dzięki wszystkim za spotkanie i gratulacje dla nagrodzonych w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Impreza ciekawa, spotkanie i rozmowa z piwowarami świetna (nowo zelandzka IPA od jozefika inna, a zarazem bardzo dobra w smaku), czekam na przyszły rok, mam nadzieje że będzie bardziej nagłośniony ten festiwal oraz ceny piw będą niższe. Piwka od piwowarów, jak zwykle dobre, dzięki za spotkanie. Jeszcze pytanie do konkursu kiedy będzie można się spodziewać metryczek i w jaki sposób będą wysyłane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Wczoraj wieczorem na Trójce w wiadomościach mówili o Was. Nawet były krótkie wywiady z kolekcjonerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Gratulacje dla ZWYCIĘZCÓW. Żałuję, że mnie nie było, impreza za pewnie górna półka, rozmowy z piwowarami bezcenne wraz z degustacją. No ale wszędzie być nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Impreza naprawdę rewelacja jak na możliwośći finansowe organizatorów. Dziekuję i GRATULUJE Konkurentom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) Z największą przyjemnością mam zaszczyt ogłosić wyniki IV konkursu Piw Domowych w Poznaniu: Kategoria WEIZEN I miejsce - Agnieszka Łopata / AgaL - 33,0 pkt II miejsce - Artur Jakubas / Art200 - 32,0 pkt III miejsce - Tomasz Gromadziński - 30,3 pkt IV miejsce - Łukasz Kojro / Związkowiec - 28,7 pkt V miejsce - Piotr Kucharczyk / Ekotechnika - 26,3 pkt Kategoria BELGIAN PALE ALE I miejsce - Marcin Kołodziejczyk / Kolomar - 35,0 pkt II miejsce - Przemysław Odrobny / Przemczysław - 34,3 pkt III miejsce - Adam Czogalla / bzium1986 - 31,3 pkt IV miejsce - Adam Wróbel / Pieron - 30,0 pkt V miejsce - Andrzej i Jerzy Miller / Andy - 29,7 pkt Kategoria OATMEAL STOUT I miejsce - Piotr Kucharczyk / Ekotechnika - 38,0 pkt II miejsce - Łukasz Przedwojewski / Lukaszpe - 32,3 pkt III miejsce - Michał Kozłowski / Kozee - 30,7 pkt IV miejsce - Piotr Kowalski / kwl - 28,3 pkt V miejsce - Krzysztof Kula / Kuli - 25,3 pkt Gratuluję wszystkim laureatom. Metryczki zostaną wkrótce wysłane na adresy mejlowe podane na formularzach. Edytowane 11 Listopada 2012 przez wogosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Gratuluje zwycięzcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 dzieki wszystkim za mile spotkanie i mozliwosc poznania osob z forum. byla fajna atmosfera i duzo gadania pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszpe Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Gratulacje dla konkurentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havran Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Gratulacje dla zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi