maridom Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Cześć! Chciałem się z Wami serdecznie przywitać! Mam na imię Mariusz, ale wolę moją wieloletnią ksywę Marian (niestety na forum już zajęta ). Jestem tu nowy, ale zapewne zostanę na nieco dłużej . Na co dzień prowadzę piwnego bloga Jasne Pełne (www.jasnepelne.blogspot.com), a ostatnimi czasy zabieram się pomału za pierwsze warzenia własnych piw. Na pewno będę potrzebował dużo pomocy bardziej doświadczonych kolegów, więc z góry proszę o wyrozumiałość i cierpliwość nawet przy pozornie głupich pytaniach. A więc cześć i czołem! I miłego dnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam kolegę z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastisz Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Cześć! Marian ja taż dopiero co wystartowałem ale powoli we wszystko się wchodzi jedna warka w butelkach druga w fermentatorze, życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witaj maridom!!! Życzę powodzenia i udanych warek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witaj Marian i zycze samych sukcesow w piwowarstwie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zborek Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi