Maryush Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 No myślę że czas się przywitać Chociaż już coś na Forum skrobnąłem.. Mam na imię Mariusz, jestem z woj. lubelskiego. Dopiero zaczynam przygodę z piwem domowym, ale za to jak! Od razu od słodawania! Studiuję Inżynierię Przetwórstwa Spożywczego, więc zamiana płodów rolnych na napój to niejako moja dziedzina. Chciałbym podziękować Wam wszystkim za wiedzę jaką do tej pory czytając Forum zdobyłem. I jednocześnie chciałbym pochwalić za to, że piszecie poprawnie. To jest pierwsze forum na którym nie zauważyłem rażących błędów ortograficznych(!), które strasznie utrudniają lekturę.. Pozdrawiam Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witaj Mariuszu Miło mi Cię powitać w naszych szeregach. Powodzenia w pogłębianiu wiedzy i oczywiście udanych piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witam serdecznie i dzięki za miłe słowa o forum Pochwal się kiedyś efektami słodowania. Najlepiej załóż oddzielny watek. Z tego co przeczytałam dysponujesz zdjęciami, więc również możesz je wrzucić. Na pewno relacja ze słodowania będzie przydatna gdyż wiele osób o to pyta, a niewielu jest takich którzy słodowali z powodzeniem, więc wszelkie wskazówki są cenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi