flood Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Mimo że mam mało praktyki - sugerowałbym jednak nie-rtęciowy. Mam taki w kagańcu plastikowym - bardzo wygodnie się używa, można podwiesić i się bełta. Ktoś tu ostatnio też donosił że potłukł rtęciowy - a to jest cholerstwo strasznie trujące - nie wolno spuszczać do kibla. Ja mam swoje szambo - i mimo że mam rtęciowy, to po poście o potłuczeniu postanowiłem nabyć inszy - dla świętego spokoju, żeby mi coś tam nie parowało. Pieniądz nieduży a spokój większy pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Raczej mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Może jest to mało prawdopodobne, ale możliwe, jak to zdażenie . Polecam termometr cyfrowy bądź analogowy z sondą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Może jest to mało prawdopodobne, ale możliwe, jak to zdażenie . Polecam termometr cyfrowy bądź analogowy z sondą. Miałem to samo. Szklany po prostu musi się kiedyś rozbić a według prawa Murphy'ego rozbije się w brzeczce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 A murphy założył kaganiec do swoich obliczen?;-) Wiem - i taki można potłuc - aczkolwiek wygląda solidnie zapakowany pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi